-Επειδή, η αξία ενός αγώνα για την κοινωνία και τον τόπο μας είναι συνεχής προσπάθεια,
-Επειδή, ο αχόρταγος χρόνος καταπίνει τα παντα και
-Επειδή, κάποια σπουδαία γεγονότα οφείλουμε να γίνονται γνωστά,σας ενημερώνουμε ό,τι με συνεχή αγώνα 4 χρόνων 

ΣΗΜΕΡΑ ο Δήμος μας εισπράττει το ποσό(χαμένο) του 1.538.000€.
Θυμίζουμε:Κατόπιν ελέγχου της Εφορίας το 2016 καταλογίσθηκε στην Κοινωφελή Επιχείρηση οφειλή ύψους 1.538.186€ γιατί δεν κατέβαλε για το διάστημα 2000-2009 στο Δημόσιο τον Φ.Π.Α και Φ.Μ.Υ.
Ποσό δυσβάσταχτο για εναν δημο σε "θυμωμένους" καιρούς αφού ο δήμος έπρεπε να το εξοφλήσει στο διαστημα 2016-2018.Και το κάναμε ως διοίκηση.Ομως δεν μείναμε εκεί και καταθέσαμε την υπ'αριθμ.382/01.02.2017 προσφυγή στο Δ/κο Πρωτοδικείο διεκδικώντας την μη καταβολή τους .
Εγινε αποδεκτή με την αριθμ.8137/2019 Δ/κου Πρωτ. και το πρώτο φως ήρθε.Επιστράφησαν 229.413€.Το επόμενο τρίμηνο σίγουρα επιστρέφεται το υπόλοιπο ποσό.Δηλαδή στην νεα δ/ση του Δήμου που κληρονόμησε έναν εύρρωστο οικονομικά οργανισμό δίνουμε εντός τριμήνου με πάλη και προσπάθεια επιπλέον το χαμένο εκ προοιμίου ποσό των 1.538.000€.Χρειάζονται πόροι για την εκπλήρωση έργων για τον συνάνθρωπο.Αρκεί να υπαρχει απόλυτη διαφάνεια, χρηστή κατανομή προς όφελος όλων.


* Επικεφαλής της αντιπολίτευσης στον Δήμο Θερμαϊκού


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.