Σύμφωνα με δελτίο τύπου του Δήμου Θερμαϊκού απεσταλμένοι της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Κωπηλασίας (FISA) επισκέφθηκαν τον Δήμο Θερμαϊκού προκειμένου να επιθεωρήσουν τους προτεινόμενους χώρους για τη διεκδίκηση της συνδιοργάνωσης του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Παράκτιας Κωπηλασίας του 2021.

Ο Αντιδήμαρχος, Παναγιώτης Τροκάνας, υποδέχτηκε στις εγκαταστάσεις του ΚΑΠΠΑ 2000 την υπεύθυνη αξιολόγησης υποψηφιοτήτων, Liz Shouter, τον τεχνικό υπεύθυνο της επιτροπής Row 4 All, Pasqualle Trigianni, μέλη της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας και του Δήμου Θεσσαλονίκης προκειμένου να συζητήσουν το περιεχόμενο του φακέλου της υποψηφιότητας, που θα κατατεθεί στην παγκόσμια ομοσπονδία.

Ενωμένη η Μητροπολιτική Ενότητα, ο Δήμος Θερμαϊκού, Θεσσαλονίκης και η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία αξιώνουν με δυναμικό τρόπο την παγκόσμια αυτή διοργάνωση, που αναμένεται να φιλοξενήσει, περίπου, 2.000 αθλητές. Επιπροσθέτως, η θετική έκβαση της προσπάθειας αυτής αποτελεί σημαντικό παράγοντα εξωστρέφειας και προβολής της περιοχής μας, που αισιοδοξεί ότι θα κατακλυστεί από τους λάτρεις του συγκεκριμένου αθλήματος.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.