Ίσως να μην είναι έτσι, όπως εμφανίζεται από τον Ερντογάν, η κατάσταση στην Τουρκία αναφορικά με την διασπορά του κορονοϊού και τους πολίτες που έχουν χάσει τη ζωή τους.

Αυτό καταγγέλλει ο διάσημος Τούρκος NBAer Enes Kanter με ανάρτησή του στο fb.

Προφανώς να μην ελέγχεται η κατάσταση στην γείτονα, όπως αποτυπώνεται στο επίμαχο βίντεο που ανέβασε. Σ' αυτό αποτυπώνονται νεκροί πεσμένοι στους δρόμους. Ο διάσημος μπασκετμπολίστας των Boston Celtics, δεν έκρυψε την οργή του:

«Δυστυχώς άνθρωποι πεθαίνουν από τον κορονοϊό μέρα μεσημέρι στους δρόμους της Τουρκίας. Ο δικτάτορας Ερντογάν ακόμη τα καλύπτει όλα και δεν παρέχει την κατάλληλη φροντίδα ή προσοχή. Κάνε κάτι, παρανοϊκέ!», τονίζει σε μήνυμά του, κατηγορώντας την κυβέρνηση της Τουρκίας για ανεπαρκή μέτρα.




Επίσημα μέχρι χθες τα επίσημα καταγεγραμμένα κρούσματα ήταν 3.629 και είχαν σημειωθεί 75 θάνατοι λόγω του κορονοϊού στην Τουρκία.
Συγκλονίζει την Τουρκία ο θάνατος 33χρονης Ντιλέκ



Η νεαρή Dilek Tahtalı η οποία εργαζόταν σε ιδιωτικό νοσοκομείο στην Κωνσταντινούπολη, πήγε στις 10 Μαρτίου στο νοσοκομείο με πυρετό και έντονη αδιαθεσία.

Η άτυχη Ντιλέκ είχε ρευματική νόσο και έπαιρνε φάρμακα από παιδί. Οπως αναφέρει η hurriyet, η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε μια μέρα πριν χάσει τη ζωή της, πριν λίγες ημέρες.

Η Dilek Tahtalı, το μοναχοπαίδι της οικογένειάς της, είχε κάνει την τελευταία της ανάρτηση στα social media, πριν 18 ημέρες.

Εγραψε στις 7 Μαρτίου: «Ρινική συμφόρηση, υπερβολική ρινική έκκριση, πονοκέφαλος, αδυναμία, επιθέσεις βήχα που ξεκινούν στο τέλος της ημέρας και δεν με αφήνουν να κοιμηθώ τη νύχτα…».

Και στις 8 Μαρτίου τουίταρε: «Το όνειρο είναι τώρα φωτιά, αφήστε με να καώ! Θέλω να πηγαίνω στο μπαλκόνι κάθε λίγο με ξύδι και ασπιρίνη, ζεστό ντους, παγωμένος καιρός».

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.