Αυξάνει τρομακτικά ο ρυθμός ο αριθμός των νεκρών στην Ισπανία, που ξεπέρασε τις 5.600, δηλαδή αύξηση περισσότερο από 17% σε μόλις 24 ώρες.

Ο αριθμός των κρουσμάτων αυξήθηκε επίσης στις 72.248 από 64.059 την Παρασκευή, σημειώνοντας αύξηση 12,8%.

Το μόνο θετικό, ευτυχώς, είναι ο αριθμός των ανθρώπων που αναρρώνουν από τον κορονοϊό, που αυξάνεται επίσης. Άλλοι 2.928 άνθρωποι έχουν αναρρώσει από τον ιό, φτάνοντας τον αριθμό στις 12.285, αύξηση 31%.

Αναζητά την σορό του πατέρα του Λορένθο Σανθ, ο γιος του πρώην Προέδρου της Ρεάλ Μαδρίτης 

Όπως διαβάζουμε στην iefimerida πριν από λίγες ημέρες ο Λορένθο Σανθ άφησε την τελευταία του πνοή λόγω κορωνοϊού και τώρα ο γιός του, Λορένθο Σανθ Τζούνιορ αποκάλυψε μια σοκαριστική ιστορία.
Ανέφερε ότι έχει χαθεί το άψυχο σώμα του πατέρα του, ενώ έκανε έκκληση στις ισπανικές αρχές να ριχτεί φως στην υπόθεση, ώστε να βρεθεί η σορός και να προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες για την καύση. 

Όπως αναφέρει η ιταλική εφημερίδα Gazzetta dello Sport, βάσει του αρχικού προγραμματισμού θα γινόταν καύση του σώματος του Λορένθο Σανθ στις 24 Μαρτίου, όμως η τελετή αναβλήθηκε καθώς ήταν τόσο μεγάλος ο αριθμός των κηδειών που τα γραφεία τελετών αδυνατούσαν να ανταποκριθούν.

Το αποτέλεσμα ήταν να γίνει δύο φορές αλλαγή στο κοιμητήριο που θα αναλάμβανε την καύση. Ο γιός του Σανθ κατήγγειλε όμως δημόσια ότι το σώμα του πατέρα του έχει εξαφανιστεί και ουδείς ξέρει αυτή τη στιγμή που βρίσκεται.

 

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.