Είναι φοβερό αυτό που συμβαίνει .... και συνάμα τεράστια ΑΜΑΡΤΙΑ....

Σε καιρό κρίσης, με εκατομμύρια συμπολίτες μας αποκλεισμένους στα σπίτια τους, λόγω κορονοϊού.

Με χιλιάδες συνανθρώπους μας άστεγους και πεινασμένους στο πουθενά.

Με νοσηλευτές και γιατρούς να διακινδυνεύουν καθημερινά τη ζωή τους σε ένα υποβαθμισμένο επί χρόνια ΕΣΥ, με τεράστιες ελλείψεις.

Να αναγκάζονται οι Κρητικοί αγρότες φίλοι μας να στέλνουν σε χωματερές τόννους κηπευτικών και λαχανικών.


Το είδαμε κι αυτό ...

Ένας από τους μεγαλύτερους Αγροτικούς Συνεταιρισμούς της Κρήτης, ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ιεράπετρας, όπως ανακοινώθηκε μέσω fb, αναγκάστηκε να πετάξει αγροτικά προϊόντα Α' κατηγορίας, λόγω μη διαθεσιμότητας.

Κι αυτό γιατί όπως προκύπτει από ανάρτηση, δεν έχει επιτευχθεί τρόπος μεταφοράς και διακίνησής τους.

Σε λιγο καιρο ο καθε παραγωγος πλεον δεν θα μπορει να καλλιεργησει λογω του αβαστχαχτου κοστους και την μη πωλησει των προιοντων του..Αυτη την στιγμη ολοι γιναται κριτες.....γιατι δεν τα μοιραζουν στον κοσμο... ο καθε συνεταισμος εχει της εγκαταστασεις του που κουβαλανε οι ανθρωποι της σοδιες τους και πληρωνουν καυσιμα για να τα κουβαλησουν , εργατικα για να τα μαζευψουν κ.α.π. οποιος θελει μπορει να παει και να παρει οτι θελει δωρεαν απο τα μη διαθεσιμα ....ΑΛΛΑ να τα στηλει ...και επιπλεον να χρεωθει και μεταφορικα .....,?? ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.....




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.