Δεν υιοθετούμε αναγκαστικά τα προβαλλόμενα στο βίντεο που δημοσιεύουμε.

Το βίντεο κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και συνοψίζει απόψεις και θεωρίες που έχουν καταγραφεί το τελευταίο τρίμηνο σε έγκυρες ή μη ενημερωτικές ιστοσελίδες ή και έντυπα του διεθνούς τύπου.

Είναι αλήθεια πως η έκταση του τρόμου, από την εξάπλωση του κορονοϊού, δίνει χώρο σε απόψεις που μπορεί να ξεφεύγουν από την mainstreaming εξέταση του φαινομένου που είναι όμως πιθανόν να οδηγήσει σε παγκόσμια οικονομική, κοινωνική και βιολογική κατάρρευση του πλανήτη.

Με δεδομένο πως δεν έχουμε καμμία εμπιστοσύνη στις παγκόσμιες κυβερνήσεις και στη παγκόσμια διακυβέρνηση δεν μπορούμε παρά να δημοσιεύσουμε το βίντεο που ακολουθεί.

Τα συμπεράσματα δικά σας:





Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.