Χρήσιμες πληροφορίες μπορεί να λάβει κανείς από το Κέντρο Υγείας Μηχανιώνας, χωρίς να αναγκαστεί να το επισκεφθεί. Τηλεφωνικά μπορεί να παρακολουθεί την κατάσταση της υγείας του, ειδικά αν παρουσιάζει ήπια ενοχλήματα από το Αναπνευστικό του Σύστημα, αν έχει πονόλαιμο, πυρετό ή βήχα. Απλά πρέπει να καλέσει το 2392330400.

Επίσης μπορεί να ενημερωθεί μέσω της επόμενης εικόνας πως θα μπορέσει να συνταγογραφηθούν με άυλο τρόπο τα αναγκαία φάρμακά του.

Το Κέντρο Υγείας Μηχανιώνας, που όπως όλα τα Κέντρα Υγείας (αλλά και συνολικά το ΕΣΥ) έχει απαξιωθεί την τελευταία δεκαετία από όλες τις κυβερνήσεις είναι η μοναδική δομή υγείας που στέκεται στο πλάι των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Θερμαϊκού. Με τεράστια προσφορά και χάρη στην αυταπάρνηση των εργαζομένων του.

Με την ευκαιρία ας θυμηθούμε (δεν κάνει κακό να μην ξεχνάμε τους φιλελέδες) αυτούς που με οργανωμένο τρόπο, και δεν ήταν λίγοι, πολέμησαν το δημόσιο σύστημα υγείας επί χρόνια..... Και τώρα άλλαξαν ρότα, βγαίνοντας στα μπαλκόνια χειροκροτώντας τους πιο χαμηλόμισθους εργαζόμενους του δημόσιου τομέα.

Δείτε το βιντεάκι, στο οποίο με ύφος 100 καρδιναλίων το ακραίο νεοφιλελεύθερο στέλεχος και πρώην στέλεχος του ΔΝΤ Μιράντα Ξαφά δηλώνει πως δεν πρέπει να υπάρχουν δημόσια νοσοκομεία:










Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.