Χτες, Τετάρτη 1η Απριλίου 2020, ήταν η πρώτη μέρα λειτουργίας στον Δήμο Θερμαϊκού του νέου θεσμού ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ. 

Αποστολή του νέου θεσμού που εκπροσωπείται από τον κ. Θεόδωρο Τζίνα είναι η αποδοχή και διερεύνηση επώνυμων καταγγελιών πολιτών ή επιχειρήσεων για φαινόμενα κακοδιοίκησης δημοτικών υπηρεσιών ή νομικών προσώπων του Δήμου Θερμαϊκού, με στόχο να καταστήσει πιο αξιόπιστη τη σχέση του πολίτη με τον Δήμο.

Όπως δήλωσε ο κ. Τζίνας με την ανάληψη των καθηκόντων του, «σκοπός του θεσμού είναι η διαρκής βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών του Δήμου προς τους δημότες. Βέβαια, η πρωτόγνωρη περίοδος που διανύουμε μας υποχρεώνει όλους, αυτή την ώρα, να προσαρμόσουμε τη λειτουργία μας και να συμβάλουμε, πρώτα απ’ όλα, στην αντιμετώπιση της υγειονομικής απειλής από τον νέο κορωνοϊό covid-19».

Το γραφείο του Συμπαραστάτη στεγάζεται στην Καψαλάκειο Πολιτιστική Στέγη της Νέας Μηχανιώνας. Λόγω της κατάστασης, προσωρινά η επικοινωνία θα γίνεται τηλεφωνικά στο 2392330372 και η υποβολή οποιουδήποτε αιτήματος διαμεσολάβησης ή αναφοράς θα γίνεται ηλεκτρονικά στο email: symparastatis@thermaikos.gr ή στο fax 2392022840.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.