Ο εξωραϊσμός της παραλίας  πιστώνεται στον Επαγγελματικό - Εμπορικό Σύλλογο, την Εθελοντική Δράση και το Δήμο Θερμαϊκού

Στον εξωραϊσμό της παραλίας του Δήμου Θερμαϊκού προχωράνε από το πρωί μέλη του Επαγγελματικού – Εμπορικού Συλλόγου και της Εθελοντικής Δράσης.


Σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Τουρισμού, Αθλητισμού και Πολιτισμού, καταστηματάρχες και απλοί πολίτες ενώνουν τις δυνάμεις τους με σκοπό να επιφέρουν σημαντικές αλλαγές στην εικόνα της παραλίας μας. Ενδεικτικά, θα αποκατασταθούν οι φθορές και θα καλλωπιστούν παγκάκια, κολώνες φωτισμού, κάδοι κλπ με ειδικά υλικά και υπό την καθοδήγηση της Αντιδημαρχίας Τεχνικών Υπηρεσιών.

Για όλους τους εθελοντές υπάρχει έντυπο ειδικής μετακίνησης και τηρούνται τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, αφού ο Δήμος τους έχει εφοδιάσει με μάσκες και γάντια.


«Ο εθελοντισμός αποτελεί πηγή δύναμης για όλη την κοινωνία και αυτές τις δύσκολες μέρες είναι μία ανάγκη έκφρασης όλων μας στο κοινωνικό γίγνεσθαι» επισημαίνει ο Δήμαρχος Θερμαϊκού, Γιώργος Τσαμασλής, ο οποίος εξήρε την πρωτοβουλία των μελών του Επαγγελματικού και Εμπορικού Συλλόγου, αλλά και όλων των εθελοντών, που με την κίνηση αυτή προσπαθούν να αναδείξουν ακόμη περισσότερο τον τόπο όπου ζουν και εργάζονται. 


Οι δράσεις θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες. Όποιοι επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή, μπορούν να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Εθελοντισμού στο τηλ.: 2392025887.





Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.