Δεν ξέρουμε αν είναι πολλά ή λίγα όσα χρήματα δόθηκαν από χορηγίες προς το Εθνικό Σύστημα Υγείας, από διάφορους φορείς, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι τεράστιες ελλείψεις που είχε εξαιτίας της διαχρονικής υποβάθμισής του από όλες της μνημονιακές κυβερνήσεις της χώρας.

Οφείλουμε όμως ως κοινωνία ένα ευχαριστώ σε όλους αυτούς που έδειξαν έμπρακτα την οικονομική υποστήριξής τους σε μια προσπάθεια αντιμετώπισης της λαίλαπας του Covid-19.
Και έστω και έτσι, έστω και τελευταία ώρα, συνειδητοποίησαν οι πάντες, τον σημαντικό ρόλο και συμβολή ενός αξιόπιστου, δυνατού και άρτια εξοπλισμένου και χρηματοδοτούμενου ΕΣΥ, με ικανό αριθμό προσωπικού (Ιατρικού, Νοσηλευτικού, Διοικητικού και Βοηθητικού), στην θωράκιση της πατρίδας μας.

Αξίζει να αναφερθούν οι χορηγίες μελών του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος, όπως και η δήλωση του κ. Αθανάσιου Σαββάκη, προέδρου του Συνδέσμου.


ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΑΒΒΑΚΗ

Η ανταπόκριση των επιχειρήσεων – μελών μας, στην πρόσκληση της πολιτείας και του ΣΒΕ, για έμπρακτη στήριξη του εθνικού συστήματος υγείας και των ευπαθών ομάδων, είναι μεγάλη, αλλά, κυρίως, συγκινητική.

Οι βιομηχανίες που συμπεριλαμβάνονται στον κατάλογο που ακολουθεί – και ο οποίος μεγαλώνει καθημερινά – αθόρυβα, χωρίς δεύτερη σκέψη, στήριξαν το τοπικό σύστημα υγείας στην περιοχή που είναι εγκατεστημένες καθώς και ευπαθείς ομάδες, αποδεικνύοντας, για άλλη μια φορά, ότι αποτελούν ουσιαστικούς παράγοντες κοινωνικής συνοχής.

Η συνεισφορά του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής, στην κινητοποίηση και οργάνωση της χορηγικής προσπάθειας, αξίζει τα συγχαρητήρια όλων μας.

Με γενναιοδωρία και ταχύτητα, με σεμνότητα και αίσθημα αλληλεγγύης, σε περιβάλλον δραματικού περιορισμού της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας, οι επιχειρήσεις αυτές απέδειξαν ότι η υπεύθυνη επιχειρηματικότητα είναι πάντα «εδώ», για την κοινωνία και τον συνάνθρωπο.

Σ’ αυτές τις βιομηχανίες, αλλά, και σε όσες επιχειρήσεις συνεισφέρουν έμπρακτα στην εθνική προσπάθεια αξίζουν συγχαρητήρια και ένα μεγάλο ευχαριστώ. Τους οφείλουμε την ευγνωμοσύνη, όλων μας.









Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.