Μπορεί να μην προσφέρονται οι μέρες για στήσιμο μεγάλου τραπεζιού και το συνηθισμένο πασχαλινό γλέντι λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που βιώνουμε. 
Πολύ δε περισσότερο που πολλές οικογένειες βρίσκονται σε ιδιαίτερα δυσχερή οικονομική θέση διαχρονικά και όχι μόνο εξ αιτίας του κορονοϊού.
Μια πρωτοβουλία όμως του Δήμου Θερμαϊκού από κοινού με τις δομές του Κοινωνικού Παντοπωλείου, Συσσιτίου και από τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης, θα δώσει βοήθεια σε ορισμένες από αυτές τις οικογένειες, μαγειρεύοντας και μοιράζοντάς τες το πασχαλινό γεύμα.
Ευχαριστήριο μήνυμα απευθύνει ο δήμαρχος Θερμαϊκού στους εργαζόμενους, που δείχνουν μ' αυτό τον αλτρουιστικό τρόπο την ευαισθησία τους στους συμπολίτες της διπλανής πόρτας:

Το κράτος σήμερα μας χρειάζεται όλους και έχουμε αποδείξει ότι ως Έλληνες ξέρουμε να στεκόμαστε στο ύψος των περιστάσεων. Εργαζόμενοι και Διοίκηση δουλεύουμε μαζί και κάνουμε την υπέρβαση, ιδίως αυτές τις Άγιες μέρες.

Έτσι σήμερα, Μεγάλο Σάββατο, εργαζόμενοι από τις δομές του Κοινωνικού Παντοπωλείου, Συσσιτίου και από τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης θα μαγειρέψουν εξήντα (60) μερίδες φαγητού, τις οποίες και θα μοιράσουν σε είκοσι οκτώ (28) οικογένειες. Το γιορτινό τραπέζι των ανθρώπων της διπλανής πόρτας, που χρήζουν βοηθείας, θα έχει όλα τα αγαθά. Όπως και το δικό μας, χάρη στο φιλότιμο και την ευσυνειδησία των υπαλλήλων μας, των δικών μας ανθρώπων.

Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, που αποδεικνύουν ότι η αδελφοσύνη, η αλληλοϋποστήριξη, η συνεισφορά προς τον συνάνθρωπο, που υποφέρει, δεν λειτουργεί με ωράριο δημοσίου.

Σας ευχαριστώ!


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.