Παραδόθηκε χθες, Μ.Πέμπτη 16/4/2020, το πρώτο μέρος της δωρεάς 3 κλινών ΜΕΘ και 2 κλιβάνων από την Πλεύση Ελευθερίας προς το Νοσοκομείο «Παμμακάριστος» (VIDEO)

Η παράδοση έγινε από την Επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, την οποία υποδέχθηκαν οι γιατροί, νοσηλευτές, εργαζόμενοι και ο Διοικητής του Νοσοκομείου.



Η  Ζωή  αμέσως μετά την παράδοση της δωρεάς στην Παμμακάριστο δήλωσε:

Πριν από λίγο παραδώσαμε στο Νοσοκομείο Παμμακάριστος 1 κλίνη ΜΕΘ/ΜΑΦ κ 2 κλιβάνους κ σε λίγες μέρες θα παραδοθούν 2 ακόμη κλίνες ΜΕΘ.
Η υποδοχή ήταν συγκινητική. Τα χαμόγελα των γιατρών, νοσηλευτών και του προσωπικού, πίσω απ´τις μάσκες προστασίας, η μεγαλύτερη ανταμοιβή.

Οι άνθρωποι της πρώτης γραμμής δίνουν τη μάχη για όλους μας, με το σώμα, με τη γνώση, με τη δουλειά, με την ψυχή τους. Τους αξίζει και τους οφείλουμε όχι μόνο ένα μεγάλο ευχαριστώ, όχι μόνο συγχαρητήρια, αλλά και ουσιαστική στήριξη, σε μέσα προστασίας, εξοπλισμό, ανθρώπινο δυναμικό, οικονομική ενίσχυση.

Σήμερα ελπίζουμε ότι βάλαμε, με τις μικρές μας δυνάμεις, ένα λιθαράκι στην ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας. Από τα πολλά ακόμη λιθαράκια και πυλώνες που πρέπει να μπουν. Θα συνεχίσουμε σε αυτήν την κατεύθυνση, πιστεύοντας ότι το παράδειγμα είναι το πιο πειστικό επιχείρημα.

Από αυτήν την δοκιμασία, να βγούμε όχι μόνο νικητές, αλλά και καλύτεροι.
Καλή Ανάσταση σε όλους!



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.