Τίμησαν με τον καλύτερο τρόπο οι εργαζόμενοι στα νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας.

Με συγκεντρώσεις στους αύλειους χώρους των Νοσοκομείων έθεσαν για άλλη μια φορά, εν μέσω της πανδημείας του κορονοϊού, τα αιτήματα για ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΕΣΥ και όχι ΑΝΟΥΣΙΑ χειροκροτήματα.

Είναι καιρός όσοι όψιμα και υπό τον φόβο του κορονοϊού λεκτικά μιλάνε για στελέχωση και εξοπλισμό του υποβαθμισμένου επί χρόνια Εθνικού Συστήματος Υγείας, χειροκροτώντας από θέσεις ασφαλείας, να σκύψουν πάνω από τα προβλήματα.

Να προχωρήσουν ΑΜΕΣΑ σε προσλήψεις προσωπικού ενώ καταγγέλθηκαν οι τραγικές ελλείψεις σε προστατευτικό υλικό και νοσοκομειακός εξοπλισμός που είναι απαραίτητος στη μάχη που με αυτοθυσία και αυταπάρνηση δίδουν οι εργαζόμενοι.


Το παράλογο της μέρας σημειώθηκε όταν αστυνομικοί μπήκαν στο χώρο συγκέντρωσης στον Ευαγγελισμό και ζήτησαν να σταματήσει η συγκέντρωση λόγω παραβίασης του μέτρου της απαγόρευσης συνάθροισης άνω των 10 ατόμων. Μικρή ένταση παρατηρήθηκε από τους εργαζομένους που απαίτησαν την απομάκρυνση των αστυνομικών δυνάμεων, όπως και τελικά έγινε.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.