Μετά την απαγόρευση κυκλοφορίας στην παραλία της Θεσσαλονίκης, την επίσειση απειλής για κλείσιμο του παραλιακού μετώπου Θερμαϊκού, αν δεν σταματήσουν να κυκλοφορούν σ'αυτό κάτοικοι, εξαπολύει ο Δήμαρχος Θερμαϊκού Γιώργος Τσαμασλής.
Μάλιστα συμπεριλαμβάνει την πιθανότητα απαγόρευση της κυκλοφορίας στον παραλιακό πεζόδρομο από Περαία έως Αγία Τριάδα, αν δεν καταστεί υπεύθυνη μια "ισχνή μειοψηφία" που εξακολουθεί, όπως αναφέρει σε μήνυμά του, να περιφέρεται ασκόπως.
Ενδιαφέρον έχει πως η "απειλή" συμπεριλήφθηκε σε ευχαριστήρια επιστολή του δημάρχου προς τους κατοίκους, για την τήρηση των μέτρων περιορισμού της κυκλοφορίας για την αποφυγή διασποράς του κορονοϊού.
Η επιστολή:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εσάς που από την πρώτη στιγμή συνταχθήκατε με τα κυβερνητικά μέτρα προκειμένου να περιοριστούν οι πιθανότητες μετάδοσης του ιού. Η στάση σας αποδείχθηκε εξαιρετικά υπεύθυνη για την προστασία της δικής σας ζωής, αλλά και των αγαπημένων σας. Υπάρχει, βέβαια, και μία ισχνή μειοψηφία συμπολιτών μας που κυκλοφορεί άσκοπα, κυρίως, στο παραλιακό μέτωπο (Περαία, Νέοι Επιβάτες, Αγία Τριάδα) δίχως να σέβονται όλους αυτούς που μάχονται μέρα-νύχτα στα νοσοκομεία για τη δική μας υγεία.

Υπενθυμίζουμε, λοιπόν, σε όλους ότι, βάσει της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, επιτρέπεται η μετακίνηση κοντά στις οικίες του καθενός για ατομική σωματική άσκηση ή για βόλτα του κατοικίδιου για περιορισμένη χρονική διάρκεια. Σε περίπτωση που, λόγω της καλοκαιρίας που επικρατεί αυτές τις μέρες, υπάρξει μεγάλη επισκεψιμότητα του παραλιακού μετώπου, θα αναγκαστούμε να αποκλείσουμε την πρόσβαση σε αυτό. Δεν κυκλοφορούμε χωρίς αιτία. ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ. Λίγη υπομονή ακόμη και όλοι μαζί θα νικήσουμε».


Σημείωση ακτιβιστή: Η φωτο είναι πκ (προ κορονοϊού) και έχει ληφθεί με τηλεφακό, όπως κι εκείνη των τηλεοπτικών καναλιών που οδήγησαν στην απαγόρευση της κυκλοφορίας στη Θεσσαλονίκη.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.