του ακτιβιστή


Αιρετική προσέγγιση στο ζήτημα του κορονοϊού από τον γνωστό Άγγλο συνωμοσιολόγο και συγγραφέα David Icke.

Σε μία ωριαία μόλις συνέντευξη στην εκπομπή του Brian Rose LONDON REAL,
 ανατρέπει τα πάντα όσον αφορά αρχικά την ύπαρξη της ασθένειας Covid-19 που προκαλείται από τον ιό SARS CoV 2, για τον οποίο ισχυρίζεται πως είναι ανύπαρκτος.

Θεωρεί, ταυτιζόμενος με την θέση του Αμερικανού ψυχιάτρου  Andrew Kaufman, 
πως ο Covid-19 είναι απάτη και για να στηρίξει τον ισχυρισμό του, ο Icke κάνει λόγο για μιαν έρευνα που διενεργήθηκε σε ένα μικρό δείγμα Κινέζων κατά την οποία πάρθηκε γενετικό υλικό από τους πνεύμονες ασθενών αλλά, σύμφωνα με τον ίδιο, οι επιστήμονες ουδέποτε κατάφεραν να απομονώσουν τον ιό. 

Επεκτείνοντας τον συλλογισμό του θεωρεί πως οι θάνατοι δεν οφείλονται στον Covid-19 αλλά είναι αποτέλεσμα των παθήσεων που προϋπάρχουν, καρκίνος, καρδιακές παθήσεις κλπ

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η άποψή του με την οποία συσχετίζει τον κορονοϊό με το 5G και το πρόγραμμα Starlink του Elon Mask, την προσπάθεια του ελέγχου των λαών μέσω του εμβολίου που θα εμπορευθεί ο Μπιλ Γκέιτς, τον οποίο χαρακτηρίζει ως σατανικό τύπο.

Θα συμβολεύαμε να παρακολουθήσει κανείς τις σκέψεις και απόψεις του ευφάνταστου πράγματι συνωμοσιολόγου, δεδομένου ότι αρκετές από τις αναφορές του έχουν αρκετές φορές επικαλεσθεί διάφοροι επιστήμονες σε όλο τον κόσμο. Μάλιστα με την εντελώς γκροτέσκ πραγματικότητα που διαμόρφωσε η εισβολή της πανδημία (που δεν υπάρχει κατά τον Icke) πολλοί από μας βλέπουμε να υψώνεται εμπρός μας ένα τελείως δυστοπικό περιβάλλον στο οποίο θα κληθούν κατά πάσα πιθανότητα να ζήσουν τα παιδιά μας. Με τεράστιες ανισότητες, με φτωχοποίηση και με ανοιχτό το ενδεχόμενο ύπαρξης πολεμικών συγκρούσεων ακόμη και για την επάρκεια τροφίμων (γεγονός που ήδη υφίσταται μεγάλο κομμάτι του τρίτου κόσμου).
Αντιπαρερχόμαστε την φιλότιμη προσπάθεια που καταβάλλουν διάφοροι φορείς, προσωπικότητες και ιστότοποι που έχουν μοναδικό σκοπό την δυσφήμιση οποιασδήποτε διαφορετικής προσέγγισης στο παράξενο σκηνικό που αντιμετωπίζουμε και από το οποίο, μετά βεβαιότητας, πολύ δύσκολα θα καταφέρουμε να απαλλαγούμε. Και αυτό με την προϋπόθεση ότι θα μπορέσουμε να έχουμε ανοιχτά μάτια, σκέψη και μυαλό.
Δείτε το ενδιαφέρον βίντεο (πριν το κατεβάσουν - τα πάντα άλλωστε τα καταργούν αν δεν είναι σύμφωνα με το διευθυντήριο facebook, google, και των συν αυτοίς ....) και κρατήστε ότι νομίζετε πως αξίζει:


Σημείωση ακτιβιστή:

Από αυτό εδώ τον ιστότοπο θα προβάλλουμε όλες τις απόψεις, όσο αιρετικές και πιθανόν αστήρικτες κι αν είναι, γιατί θεωρούμε ότι επιβάλλεται να έχουμε προσλαμβάνουσες από διάφορες κατευθύνσεις, ιδιαίτερα στον καιρό μιας απολυτότητας, ανελευθερίας και βαναυσότητας που πιστεύουμε πως βρίσκεται μπροστά μας.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.