του ακτιβιστή

Η επιβεβαιωμένη πληροφορία του ξηλώματος του φωτισμού του γηπέδου 5Χ5 του Αινεία στη Μηχανιώνα, δεν σηκώνει αμφισβήτηση.

Οι προβολείς και τα αλεξικέραυνα αφαιρέθηκαν τις προηγούμενες μέρες, με εντολή του Αντιδήμαρχου Τεχνικών Υπηρεσιών, μεταφέρθηκαν και εγκαταστάθηκαν στο γήπεδο Μεσημερίου.

Γνωρίζαμε πως έτσι υλοποιείται η προεκλογική υπόσχεση του Γιώργου Τσαμασλή για ηλεκτροφωτισμό του γηπέδου Μεσημερίου.

Κάποιοι, σίγουρα από το Μεσημέρι αλλά και άλλοι, φίλα προσκείμενοι στη διοίκησή του, περιχαρείς θα ισχυριστούν πως ο δήμαρχος τιμά τους λόγους του και τηρεί τις δεσμεύσεις του.

Τί θα πουν όμως οι Μηχανιώτες, που γίνονται άθελά τους οι "δωρητές" του ηλεκτροφωτισμού του γηπέδου στο Μεσημέρι, μάλιστα με έναν εξοπλισμό που δεν τους περισσεύει;

Κατά πληροφορίες μας το κόστος αγοράς καινούργιου ηλεκτροφωτιστικού εξοπλισμού δεν θα ήταν μεγαλύτερο των 50 έως 60 χιλιάδων.

Δεν έχει ο Δήμος αυτή την οικονομική δυνατότητα και "κάνει κηδεία με ξένα κόλυβα";;;

Και μια τελευταία πληροφορία που χρειάζεται επιβεβαίωση.

Γνώριζε ή πολύ περισσότερο συμφώνησε το Τοπικό Συμβούλιο της Μηχανιώνας για την αφαίρεση και μετακίνηση του εξοπλισμού;; 


Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.