Βγήκε η #δημαρχάρα σε βίντεο και ενημέρωσε τους ενδιαφερόμενους πως ήδη ο Ποταμός είχε 3.000 επισκέπτες σήμερα μέχρι την ώρα που εκφωνούσε και ότι προέβλεπε πως ο αριθμός των επισκεπτών θα έφτανε τις 6.000 μέχρι τις 3μμ.

Και έκανε και την αναγκαία διαφήμιση στις προσφερόμενες από τον δήμο υπηρεσίες προς τους φίλους Θεσσαλονικείς. Πως οι κάδοι είναι άδειοι και τα ντουζ λειτουργούν κανονικά.
Και έκανε και έκκληση στην φιλική του κυβέρνηση να δώσει την άδεια να λειτουργήσουν οι επιχειρήσεις beach bar ώστε όπως είπε να εξυπηρετηθούν καλύτερα οι λουόμενοι.

Δεν άργησαν να ανέβουν οι σχετικές φωτογραφίες που εξακολουθούν να δείχνουν τα χάλια στον Δήμο, που φυσικά σε κάποιον χρεώνονται.

Σκουπίδια στις παραλίες, γεμάτοι κάδοι στο Μεσημέρι, φωτο από την σπασμένη (άθλια εικόνα) προβλήτα στη σκάλα της Αγίας Τριάδας που εγκυμονεί κινδύνους για τους λουομένους.

Δεν σχολιάζουμε το ατελείωτο μποτιλιάρισμα στος δρόμους, ιδιαίτερα προς Ποταμό.

Όλα καλά λοιπόν !!!!

Καλό Σαββατοκύριακο.












Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.