Με τις περσινές τιμές εισιτηρίου, με προβληματισμούς αναφορικά με την έλευση τουριστών και  με  μέτρα ασφαλείας  λόγω των συνεπειών της πανδημίας του νέου κορονοϊού προβλέπεται να ξεκινήσουν μέσα στον Μάϊο  τα δρομολόγια της τουριστικής θαλάσσιας συγκοινωνίας στον Θερμαϊκό κόλπο.
Ο «Κωνσταντής», ο οποίος κάνει το σέρβις του σε καρνάγιο της περιοχής, θα κάνει το πρώτο του ταξίδι μέχρι το τέλος Μαΐου.
Δεύτερο καράβι που θα μπει στη γραμμή είναι ένα νέο σκαρί η "Καλυψώ". 
Ο περιορισμός κατά το ήμισυ του αριθμού των επιβατών, λόγω κορονοϊού είναι ένας παράγοντας που επηρεάζει σημαντικά τα έσοδα καθώς και την βιωσιμότητα της πολύ σημαντικής επιχειρηματικής δραστηριότητας για τα ανατολικά παράλια του κόλπου. Περαία, Ν. Επιβάτες  και Αγία Τριάδα αναμένουν το ξεκίνημα των δρομολογίων και προσδοκούν επισκέπτες στις όμορφες παραλίες της περιοχής.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.