Συνεχίζονται οι αιτήσεις για την ένταξη στο Πρόγραμμα του Κοινωνικού Παντοπωλείου - Παροχής Συσσιτίου και στο Πρόγραμμα του Κοινωνικού Φαρμακείου, που είχε ανασταλεί λόγω των έκτακτων μέτρων της Πολιτείας για τον COVID-19.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά από 18/05 έως 29/05 και ώρες 10:00 έως 14:00 στο κτήριο που στεγάζονται οι δομές, στο 21ο χλμ Θεσσαλονίκης - Νέας Μηχανιώνας.

Τα δικαιολογητικά είναι τα εξής:

1) Φωτοτυπία ταυτότητας του αιτούντος.

2) Πρόσφατο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (εντός του τελευταίου τριμήνου)

3) Φωτοτυπία Λογαριασμού ΔΕΚΟ (ΔΕΗ ή ΔΕΥΑΘ) με ημερομηνία μέσα στο 2020 στο όνομα του αιτούντος ή του συζύγου. Ελλείψει αυτού θα προσκομίζεται βεβαίωση μόνιμης κατοικίας από τον Δήμο ή μισθωτήριο συμβόλαιο της κατοικίας του αιτούντος.

4) Εκκαθαριστικό σημείωμα του 2018

5) Φωτοτυπία του εντύπου Ε1 του 2018

6) Έντυπο Ε9 στο όνομα του αιτούντος με ημερομηνία ισχύος ως το Μάρτιο του 2020.

Αν δεν κατέχουν ακίνητη περιουσία, τότε προσκομίζεται υπεύθυνη δήλωση του αιτούντος στην οποία θα δηλώνει ότι δεν κατέχει ακίνητη περιουσία.

Η υποβολή των αιτήσεων θα γίνεται αυτοπροσώπως ή από νομίμως εξουσιοδοτημένο για το σκοπό αυτό πρόσωπο.

Απαραίτητη κρίνεται η τήρηση των υγειονομικών διατάξεων που επιβλήθηκαν από την Πολιτεία για την προστασία από τον COVID-19

(Χρήση μάσκας, γαντιών και τήρηση αποστάσεων των 2 μέτρων.)

Μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο: 23920-27168 και στο 23920-75930.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.