Αύριο Τετάρτη 13/5 στις 12.30 το μεσημέρι η επίσκεψη της Ζωής Κωνσταντοπούλου στο Κέντρο Υγείας Καλυβίων με αφορμή την επίσημη παράδοση του 1ου Τμήματος της δωρεάς.

Η Πλεύση Ελευθερίας συνεχίζει να κάνει πράξη τη δέσμευσή της να συνδράμει στον αγώνα ενάντια στον Κορονοϊό και προχωρά στην τέταρτη ενέργειά της, με τη δωρεά και παράδοση ενός καρδιογράφου και ενός λουτρού υπερήχων στο Κέντρο Υγείας Καλυβίων, που αποτελεί Κέντρο Υγείας Αναφοράς για τον Κορονοϊό

Υπενθυμίζεται ότι, στο πλαίσιο υλοποίησης της απόφασής της να παραχωρήσει την πλήρη κρατική χρηματοδότηση 3 μηνών στη μάχη κατά της Πανδημίας, η Πλεύση Ελευθερίας έχει ήδη προβεί στην δωρεά 3 κλινών ΜΕΘ και 2 Κλιβάνων στο Νοσοκομείο Παμμακάριστος, Νοσοκομείο Αναφοράς για τον Κορονοϊό (1η ενέργεια), σε δωρεά φαρμάκων που βρίσκονται σε έλλειψη στο Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού (2η ενέργεια) και σε χρηματική ενίσχυση του Ταμείου Αλληλοβοήθειας του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (3η ενέργεια). Με αυτήν την τέταρτη ενέργεια, η Πλεύση Ελευθερίας στοχεύει να ενισχύσει το έργο πρώτης γραμμής στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας και να υπογραμμίσει τη σημασία των Κέντρων Υγείας στη μάχη κατά του Κορονοϊού.

Θεωρούμε τη συμβολή μας αυτονόητο κοινωνικό καθήκον, συστράτευσης και αλληλεγγύης, και ευχαριστούμε τους ανθρώπους της πρώτης γραμμής, με πρώτους τους ιατρούς, νοσηλευτές και το διοικητικό προσωπικό του Εθνικού Συστήματος Υγείας της χώρας, για τον τιτάνιο αγώνα που δίνουν για όλους μας.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.