Εξέπνευσε στο νοσοκομείο του Μονάχου στη Γερμανία, ο 16χρονος μαθητής από το Βαρικό Φλώρινας, έπειτα από δηλητηρίαση που έπαθε αφού κατανάλωσε άγρια μανιτάρια.

Ο μαθητής είχε μεταφερθεί διασωληνωμένος με ειδική πτήση από το νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης όπου νοσηλευόταν, σε νοσοκομείο στη Γερμανία την Τρίτη 28 Ιουλίου. Την Τετάρτη υποβλήθηκε σε εγχείρηση μεταμόσχευσης ήπατος, ωστόσο ο οργανισμός του δεν δέχτηκε το μόσχευμα, με αποτέλεσμα να καταλήξει σήμερα (Πέμπτη) το μεσημέρι.

Ο νεαρός είχε καταναλώσει άγρια μανιτάρια που τα είχε μαζέψει από δάσος στο Βαρικό Φλώρινας μαζί με τον πατέρα του, τα οποία του δημιούργησαν συμπτώματα δηλητηρίασης.

πηγή



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.