του ακτιβιστή

Είναι γεγονός ότι κατάφερε η κυβέρνηση Μητσοτάκη με αρωγό το ΚΙΝΑΛ να μεταστρέψει μια υπόθεση διαφθοράς (με ενεχόμενους πολιτικούς, δημοσιογράφους και γιατρούς) σε υπόθεση σκευωρίας.

Κοινώς έχουμε χάσει τη μπάλα με τις παρεμβάσεις στην δικαιοσύνη. Όλοι κατηγορούν όλους.

Το αδιαμφισβήτητο γεγονός είναι η ύπαρξη του σκανδάλου ΝΟΒΑΡΤΙΣ και ότι κάποιοι τα άρπαξαν ΧΟΝΤΡΑ. Και αυτό επιβεβαιώνεται περίτρανα από τον εξωδικαστικό συμβιβασμό της Νοβάρτις με την Αμερικανική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς (SEC) και το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, σύμφωνα με τον οποίο η Νοβάρτις υποχρεώθηκε να καταβάλει 347 εκατ. δολάρια για την υπόθεση δωροδοκίας στην οποία συμμετείχε τόσο η ίδια όσο και  θυγατρική της στην Ελλάδα. Και επειδή η χώρα μας ζημιώθηκε από τη Novartis , όπως ζημιώθηκε και από τη Siemens, θα έπρεπε το Ελληνικό Δημόσιο να έχει ασκήσει αγωγές, και να έχει διεκδικήσει αποζημιώσεις, αντί να ασχολούνται οι πολιτικοί ποντικοί με το ποιός παρενέβη περισσότερο ή λιγότερο στη δικαστική εξουσία.


Άλλωστε γνωρίζουμε όλοι η δημοκρατία παύει να υπάρχει όταν υπάρχει κατάργηση της διάκρισης των εξουσιών. Σε μια τέτοια περίοδο βρισκόμαστε. Αυτά καταγγέλει στο παρακάτω βίντεο ο Δημήτρης Τσοβόλας, δικηγόρος του Παπαγγελόπουλου.
Παρακολουθείστε το για να αντιληφθείτε με ποιον τρόπο γίνονται οι λαθροχειρίες και πως τα δικαστήρια υπάρχουν για να εξυπηρετούν σε μεγάλο βαθμό τις πολιτικές σκοπιμότητες των εντολέων πολιτικών.






Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.