Με επιστολή τους με τον παραπάνω τίτλο απαντούν τρεις αιρετοί σύμβουλοι της τοπικής ενότητας Αγγελοχωρίου, οι κκ Παζαρόπουλος Θράσος, Μεϊμαρίδης Νίκος και Σκλαβούνης Δημήτριος σε ανάρτηση που έκανε ο εν λόγω για το χωριό τους.
Η επιστολή:

Δόλος και οσφυοκαμψία ή άγνοια του κυρίου Καριώτη;

Πρόσφατα δημοσίευσε ο κύριος Καριώτης άρθρο που υποτιμά το Αγγελοχώρι και το χαρακτηρίζει ξεχασμένο από όλες τις προηγούμενες διοικήσεις. Μήπως εκτελεί άλλη μια διατεταγμένη υπηρεσία για τους “φίλους” του; Γιατί πέντε χρόνια όλοι γνωρίζουν ότι υπήρξε αιρετός και δεν παρέστη ούτε σε μια εκδήλωση στο Αγγελοχώρι. Τι άλλαξε και το θυμήθηκε τώρα;

Πράγματι όμως το Αγγελοχώρι είναι παρατημένο από τη σημερινή διοίκηση του Δήμου. Μήπως το τιμωρεί για την στάση του στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές; Αφού η νυν διοίκηση δεν έκανε κανένα έργο στο Αγγελοχώρι, και ούτε έχει προγραμματίσει για πρώτη φορά ιστορικά, στο ετήσιο τεχνικό πρόγραμμα να κάνει.

Επειδή όφειλε να γνωρίζει ως αιρετός, δεν έχουμε παρά να του φρεσκάρουμε την επιλεκτική του μνήμη, εμείς οι απλοί υπηρέτες του αγαπημένου μας τόπου, του Αγγελοχωρίου. Συγκεκριμένα έγιναν:
  1. Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης στον παραδοσιακό οικισμό, ώστε να απολαμβάνουν οι πολίτες καθαρό πόσιμο νερό.
  2. Κατασκευή αποχετευτικού δικτύου στην παραλία.
  3. Κατασκευή Πολιτιστικού κέντρου, που σε αντίθεση με τους περισσότερους πολιτιστικούς συλλόγους του Δήμου μας, οι οποίοι πηγαίνουν σε αίθουσες σχολείων, είτε σε ενοικιαζόμενους χώρους, στο Αγγελοχώρι έχει δοθεί η χρήση του στον πολιτιστικό σύλλογο.
  4. Δημιουργία σύγχρονου και σε δημοτικό χώρο ΚΑΠΗ, την ώρα που σε Περαία και Νέους Επιβάτες οι χώροι είναι μισθωμένοι.
  5. Διαμόρφωση αύλειων χώρων στο δημοτικό σχολείο, και στο νηπιαγωγείο και πρόσθεση αιθουσών.
  6. Ασφαλτόστρωση σε όλους τους δρόμους στην παραλία και στον παραδοσιακό οικισμό.
  7. Αγροτική οδοποιία σε όλους τους δρόμους εκτός οικισμού, και ένταξη στο ΕΣΠΑ αγροτικού άξονα με προϋπολογισμό 400.000 ΕΥΡΩ, για την κάλυψη των αναγκών κτηνοτροφίας και αγροτών.
  8. Εγκατάσταση και τοποθέτηση λαμπτήρων LED σε όλους τους δρόμους.
  9. Ανάπλαση του αλιευτικού καταφυγίου (φωτισμός, ύδρευση και τσιμεντόστρωση).
  10. Κατασκευή αποθηκών για την προστασία του εξοπλισμού των αλιέων.
  11. Κατασκευή Υδροβιολογικού Σταθμού του ΑΠΘ με προϋπολογισμό 1.100.000 ΕΥΡΩ.
  12. Ανακατασκευή του γηπέδου του Αγγελοχωρίου (χλοοτάπητας, νέα αποδυτήρια, συντήρηση παλαιών αποδυτηρίων, κερκίδα, προβολείς).
  13. Τοποθέτηση στεγάστρου στις στάσεις του ΟΑΣΘ.
  14. Ίδρυση ιατρείου για αποφυγή ταλαιπωρίας μετακίνησης των κατοίκων στο Κέντρο Υγείας.
  15. Θεσμοθέτηση της εκδήλωσης “Η γιορτή του Ψαρά και του Αγρότη”.
  16. Στο όμορφο Αγγελοχώρι μας, έγινε το πρώτο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Χορωδιών.
  17. Αναμόρφωση του Ενοριακού Παρεκκλησίου των Αγίων Αποστόλων και του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου, στην παραλία Αγγελοχωρίου.
  18. Η ύπαρξη ταχυδρόμου καθημερινά, κάτι το οποίο σήμερα απουσιάζει παντελώς.
  19. Καθημερινή παρουσία προσωπικού καθαριότητας, σε αντίθεση με τώρα που όταν εμφανίζεται υπάλληλος, οι κάτοικοι αναφωνούν: ΕΓΙΝΕ ΘΑΥΜΑ!
  20. Για το παλαιό κοινοτικό κατάστημα υπάρχει έτοιμο σχέδιο από εμάς το οποίο περιλαμβάνει την πλήρη ανακαίνιση της κεντρικής πλατείας του χωριού.

Για όλα αυτά και όχι μόνο οι κάτοικοι του Αγγελοχωρίου επιβράβευσαν με ποσοστό που αγγίζει το 70% τις προσπάθειες της Παράταξής μας στις Δημοτικές Εκλογές σε όλα αυτά τα χρόνια. Η λαϊκή ετυμηγορία είναι αυτή που αποδεικνύει πόσο ευχαριστημένοι είναι οι κάτοικοι το Αγγελοχωρίου από την προηγούμενη Διοίκηση. Οι μόνιμοι απόντες όπως είναι ο κ. Καριώτης και οι “φίλοι” του, δεν δικαιούνται να ασκούν καμία κριτική σπιλώνοντας πρόσωπα που προσέφεραν και προσφέρουν με ανιδιοτέλεια, σπουδαίο έργο στο Αγγελοχώρι.


Θράσος Παζαρόπουλος, Δημοτικός Σύμβουλος

Νικόλαος Μεϊμαρίδης, Πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Αγγελοχωρίου


Δημήτριος Σκλαβούνης, Μέλος Τοπικού Συμβουλίου Αγγελοχωρίου



* η φωτο από το Παρεκκλησί  των Αγίων Αποστόλων και του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου, στην παραλία Αγγελοχωρίου




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.