Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, επιτήδειοι πωλούν στα σύνορα του Προμαχώνα πλαστά έγγραφα για αρνητικό τεστ κορονοϊού.
Eντατικοί έλεγχοι που έγιναν στον Προμαχώνα τις τελευταίες ημέρες έδειξαν ότι υπάρχει ολόκληρο σχέδιο επιτήδειων, που πωλούν πιστοποιητικά σε όσους θέλουν να περάσουν τα σύνορα. Πιστοποιητικά που δείχνουν ότι έχουν υποβληθεί σε τεστ για τον κορωνοϊό και είναι αρνητικό.

Μάλιστα, όπως σημειώνεται,βγήκε και το τιμολόγιο για τα παράνομα covidfree μαϊμού έγγραφα. Κοστολογούνται από 30-40 ευρώ.

Αναφορικά με τον τρόπο δράσης, κάποιοι που έχουν στα χέρια τους τέτοια έγγραφα, τα οποία δεν είναι από πιστοποιημένες μονάδες μοριακού ελέγχου, τα προωθούν σε άλλους και αλλάζουν τα ονόματα του ανθρώπου που υποτίθεται ότι έχει υποβληθεί σε τεστ για τον κορονοϊό.

Αφού οι Αρχές εντόπισαν τέτοια πλαστά έγγραφα, αποφασίστηκε ότι από την προσεχή Τετάρτη θα γίνονται δεκτά μόνο τα πιστοποιητικά από 100 πιστοποιημένα σημεία στα Βαλκάνια. Δεν αποκλείεται μάλιστα, από την Τετάρτη και μετά αν παρατηρηθούν πολλά εισαγόμενα κρούσματα, να κλείσει εντελώς ο Προμαχώνας για κάποιες ημέρες.

Δυστυχώς για άλλη μια φορά κάποιοι παρέχουν κακές υπηρεσίες στη χώρα, δημιουργώντας πρόσθετα προβλήματα σε μια τουριστική περίοδο που έχει πληγεί ανεπανόρθωτα και μια οικονομία που με δυσκολία θα επιβιώσει στις δύσκολες επερχόμενες μέρες του επόμενου χειμώνα.


Με πληροφορίες από εδώ 


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.