του Θεόδωρου Χατζηπαντελή

Σήμερα 9/8 (μέρα 166) 203 κρούσματα, 1 θάνατος. 29 .... Νέο μέγιστο.... Δεν πάμε καθόλου καλά... Έστω και αν τα 50 είναι μαζεμένα στην Χαλκιδική οι αριθμοί προκαλούν ανησυχία..

Χρειάζεται μεγάλη Προσοχή! Χειροτερεύει η κατάσταση. Να είστε καλά.

Αντίστοιχος κινούμενος μέσος 94,4 (από 83,4) και 0,8 (από 0,7). Μέσος 36 (από 34,9) και 1,4 (από 1,4). Δεν πάμε καθόλου καλά...Ανεβήκαμε πολύ γρήγορα. Δυστυχώς περάσαμε πολύ το μέγιστο [ήταν 77,5 στις 5/4] Ο κινούμενος μέσος κρουσμάτων ανέβηκε στο 95 και ο μέσος είναι στο 36.

Αν είναι να γίνει κάτι, πρέπει να γίνει τώρα! Πανικός δεν χρειάζεται, αλλά η Παναγία δεν θα βάλει το χέρι της...

Όπως λέω εδώ και καιρό: Δεν τελείωσε! Θα έχουμε φτάσει κοντά στο τέλος όταν ο κινούμενος πέσει σταθερά κάτω από 10 και ο μέσος κάτω από 25. Αλλά δυστυχώς απομακρυνόμαστε ολοταχώς .
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.