Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε το απόγευμα της Κυριακής ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τη διάρρηξη στο σπίτι της εισαγγελέως Ελένης Τουλουπάκη.

Η διάρρηξη στο σπίτι της εισαγγελέως διαφθοράς, Ελένης Τουλουπάκη, εγείρει κρίσιμα ερωτήματα και πρέπει να γίνει άμεση διερεύνηση, αναφέρει σε ανακοίνωσή του σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Είναι γνωστό ότι υπάρχουν δυνάμεις που δεν θέλουν να έρθει στο φως η αλήθεια. Είναι οι ίδιες δυνάμεις που στοχοποίησαν την εισαγγελέα και επιχείρησαν την ποινική της δίωξη. Είναι οι ίδιες δυνάμεις που επιχείρησαν να μετατρέψουν τους θύτες σε θύματα», αναφέρει η αξιωματική αντιπολίτευση, εκφράζοντας την ελπίδα «να μην τους επιτραπεί να μετατρέψουν και τη χώρα ολόκληρη από κράτος δικαίου σε ξέφραγο αμπέλι παρακρατικών μηχανισμών».

Τέλος αναφέρει πως περιμένει από τις αστυνομικές αρχές να πράξουν το καθήκον τους προκειμένου να αποκαλυφθούν «οι ηθικοί και φυσικοί αυτουργο»ί της διάρρηξης.

Η διάρρηξη στο σπίτι της εισαγγελέως Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη σημειώθηκε τη νύχτα του Σαββάτου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, φαίνεται να έχουν αφαιρεθεί κάποια έγγραφα και ο ηλεκτρονικός υπολογιστής.

Σημειώνεται ότι η εισαγγελέας λείπει σε διακοπές.


πηγή
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.