Μια ψύχραιμη και αποκαλυπτική προσέγγιση για το θέμα των εμβολίων ενάντια στον κορονοϊό που ήδη έχουν παραγγελθεί από μία συγκεκριμένη πηγή κι κυρίως για την ασφάλειά τους ή και για το εφιαλτικό σενάριο της επίδρασής τους στο DNA που πιθανόν να οδηγήσει ακόμα και σε μείωση του προσδόκιμου ζωής των ληπτών.

Ο κ. Δημήτρης Γάκης, χειρουργός μεταμοσχεύσεων Ήπατος & Παγκρέατος, πρώην Δ/ντης του King Salman Hospital στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας & πρώην Διοικητής του ΑΧΕΠΑ Θεσ/νίκης θέτει με σαφήνεια, καθαρότητα, εντιμότητα και χωρίς κραυγές και συνομωσιολογικές προεκτάσεις, τους μεγάλους κινδύνους που ελλοχεύουν εξαιτίας της βεβιασμένης ανάπτυξης του νέου εμβολίου που ήδη έχει παραγγελθεί πριν αναπτυχθεί και κυρίως πριν ελεγχθεί.

Ακούστε την συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Focus 103,6.

Ιδιαίτερα προσέξτε την αναφορά του σε διάφορους φιλανθρώπους, τύπου Bill Gates και τα συμφέροντα που παίζονται .....


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.