Ανακοινώθηκε η τελική ημερομηνία για τα οριστικά αποτελέσματα εγγραφών σε παιδικούς σταθμούς και ΚΔΑΠ.

Οι εγγραφές στους παιδικούς σταθμούς και ΚΔΑΠ ξεκίνησαν από τις 20 Αυγούστου, για δημοτικές και ιδιωτικές δομές, καθώς έχουν ήδη ανακοινωθεί τα οριστικά αποτελέσματα.


Μπορείτε να μπείτε στην σελίδα της Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ) και να δείτε τους Οριστικούς Πίνακες των δικαιούχων / μη δικαιούχων (VOUCHER)

Επιλέγετε Νομό ή Δήμο για να δείτε τους αντίστοιχους οριστικούς πίνακες δικαιούχων/μη δικαιούχων αξίας τοποθέτησης (voucher). Οι δικαιούχοι αξίας τοποθέτησης (voucher) εμφανίζονται κατά φθίνουσα σειρά μοριοδότησης ανά Νομό και κατά αύξουσα σειρά κωδικού αιτούσας ανά Δήμο

Επίσης, αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Εταιρίας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ) τα προσωρινά αποτελέσματα για τη δωρεάν φιλοξενία παιδιών σε Βρεφονηπιακούς Σταθμούς και σε Κέντρα Δημιουργικής Απασχόληση Παιδιών (ΚΔΑΠ), στο πλαίσιο του προγράμματος «Εναρμόνιση Επαγγελματικής και Οικογενειακής Ζωής περιόδου 2020-2021».

Επιπλέον, η ΕΕΤΑΑ ανακοίνωσε ότι φέτος υπέβαλαν αίτηση 167.000 μητέρες για 229.600 παιδιά έναντι των 131.418 αιτήσεων, μητέρων για 172.197 παιδιά που είχαν υποβληθεί πέρυσι.

Μέχρι στιγμής, ο προϋπολογισμός του Προγράμματος για την περίοδο 2020-2021 ανέρχεται σε 279 εκατ. ευρώ, ενώ το Πρόγραμμα είναι συγχρηματοδοτούμενο από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014 - 2020.

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.