Με δύο νέους αντιδημάρχους εμπλουτίστηκε η διοίκηση του Δήμου Θερμαϊκού μετά από απόφαση του δημάρχου Γιώργου Τσαμασλή.
Έτσι ο συνολικός αριθμός τους ανεβαίνει στους οκτώ με τους δύο τελευταίους, αλλά όχι έσχατους, να είναι άμμισθοι, σύμφωνα με ανακοίνωση που εκδόθηκε.
Οι νέοι αντιδήμαρχοι - για πλήρη αξιοποίηση στελεχών μιλάει η ανακοίνωση - είναι οι Σοφία Ζηφκοπούλου που αναλαμβάνει την Αντιδημαρχία Παιδείας και ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΘ, Χρήστος Τζίνας, τοποθετείται στην Αντιδημαρχία Νεολαίας και Κοινωνικής Πολιτικής.

Πάντως τα πολιτικά πηγαδάκια δεν φαίνεται να ασχολούνται με τις αντιδημαρχίες και την ανέλιξη ή αξιοποίηση των στελεχών της διοίκησης.
Απ' ότι φημολογείται ήδη υπάρχει μια ομάδα αντιδημάρχων που ετοιμάζονται από τώρα για τις επόμενες εκλογές. Κατ' ορισμένους μάλιστα συνομωσιολόγους καταρτίζουν νέο σχήμα, εν αγνοία του δημάρχου και προχωρούν σε συμφωνίες με δημοτική σύμβουλο άλλης παράταξης.
Η επιχείρηση δελεασμού της περιλαμβάνει και την πρόταση να τεθεί εκείνη επικεφαλής του "νέου" σχήματος.
Άλλοι όμως με ρεαλιστικότερες προσεγγίσεις πιστεύουν πως οι μεθοδεύσεις γίνονται για το θεαθείναι και αποτελούν ίσως προπέτασμα καπνού για να δημοσιοποιηθεί ακόμη μια αλλαγή στατοπέδου.

Προσεχώς περισσότερα ..... με διευθύνσεις και ονόματα.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.