Μια συζήτηση για τη δημοκρατία μαζί με έναν (αποτυχημένο) πραξικοπηματία; Κι όμως γίνεται! Το πραγματοποιεί ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε φόρουμ που προσκαλεί και ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

Ο Χουάν Γκουαϊδό, η μαριονέτα των ΗΠΑ που αυτοανακηρύχθηκε (!) πρόεδρος της Βενεζουέλας, είναι καλεσμένος και ομιλητής στο 8ο Athens Democracy Forum.

Η αλήθεια είναι ότι η στάση του πρωθυπουργού έχει συνέχεια. Έχει αναγνωρίσει πλήρως τον ΗΠΑλληλο Γκουαϊδο. Μάλιστα, έχει φωτογραφηθεί και μαζί του (η κεντρική φωτογραφία του δημοσιεύματος μας) στο Νταβός τον Ιανουάριο του 2020, δηλώνοντας: «το να σας υποστηρίξουμε, ήταν η πρώτη απόφαση που λάβαμε στον τομέα της εξωτερικής μας πολιτική».

Με ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών άλλωστε «η Κυβέρνηση της Ελληνικής Δημοκρατίας, συμφώνως με την κοινή θέση της ΕΕ όπως διατυπώθηκε, εξ ονόματος των 28, στη δήλωση της Υψηλής Εκπροσώπου/Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κας Mogherini, αποφάσισε να αναγνωρίσει τον Πρόεδρο της δημοκρατικά εκλεγμένης Εθνοσυνέλευσης, Juan Guaido, ως μεταβατικό Πρόεδρο της Βενεζουέλας» (Ιούλιος 2020).

Η εκδήλωση θα μπορούσε να έχει τίτλο «Συζητώντας για τη δημοκρατία με έναν (αποτυχημένο) πραξικοπηματία!». Μπορείτε και πιο κάτω, κύριε πρωθυπουργέ και κύριε δήμαρχε.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.