Χωρίς να έχει εξασθενίσει ακόμα και με πορεία προς την Κρήτη που θα πλήξει τις επόμενες ώρες ο Ιανός αποδείχθηκε φονικός, αφού άφησε τουλάχιστον δύο νεκρούς στο πέρασμά του από τα Φάρσαλα και την Καρδίτσα.

Η πρώτη νεκρή καταγράφηκε στο χωριό Βασιλί των Φαρσάλων. Πρόκειται για μια γυναίκα που βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της, καθώς δεν κατάφερε να ξεφύγει από τη μανία της φύσης.
Το δεύτερο θύμα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, είναι ένας κτηνοτρόφος που αγνοούνταν σε χωριό στην Καρδίτσα.

Επίσης, ακόμα μια γυναίκα αγνοείται στην Καρδίτσα. Πρόκειται για μία γυναίκα που αγνόησε με το όχημα της τις συστάσεις των αρμοδίων.



Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλίας, Γιώργο Λαδόπουλο, περίπου 30 άνθρωποι είναι εγκλωβισμένοι στον Σταυρό Φαρσάλων.

Οι καταστροφές σε όλη την Ελλάδα είναι τεράστιες αφού χιλιάδες στρέμματα καλλιεργειών και χωριά έχουν «βυθιστεί» στο νερό, ενώ πολλοί πολίτες εγκλωβίστηκαν, αφού έσπασαν φράγματα σε παρακείμενους ποταμούς, με το νερό να κατακλύει πόλεις και χωριά και να φτάνει ακόμη και σε ύψος μισού μέτρου.





Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.