Μια πολύ ενδιαφέρουσα τοποθέτηση παρακολουθήσαμε από τον ΤαϋλανδοΓερμανό καθηγητή Dr. Sucharit Bhakdi με ειδικότητα στην Μικροβιολογία, Iολογία και Eπιδημιολογία και βραβεύσεις, υποτροφίες και ιδιαίτερες περγαμηνές για το επιστημονικό του κύρος από διάσημα ινστιτούτα του δυτικού κόσμου (Γερμανία, Ευρώπη και Αμερική).

Ο Dr. Sucharit Bhakdi ήταν προσκεκλημένος και ένας εκ των βασικών ομιλητών στο ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το διήμερο 19 & 20 Σεπτεμβρίου 2020. Ένα συνέδριο που παρά την πληθώρα των σημαντικών επιστημόνων από όλο τον κόσμο που έλαβαν μέρος και των non mainstream τοποθετήσεων δεν κατάφερε να κερδίσει το ενδιαφέρον των συστημικών εφημερίδων και καναλιών, που δεν το ανέφεραν στην ειδησεογραφία των ημερών.

Σαν μια γεύση από αυτό επιλέξαμε την τοποθέτηση σε βίντεο του Dr. Bhakdi, που νομίζουμε πως θα πρέπει να παρακολουθήσει κάθε open-minded καλοπροαίρετος αναγνώστης, για να αποκομίσει τα δικά του συμπεράσματα με δεδομένη την πολύπλευρη επίθεση συχνά αντικρουόμενων ειδήσεων, παροτρύνσεων και επιχειρημάτων που δέχεται.

Σύμφωνα με τον διακεκριμένο επιστήμονα είναι υπερβολή να μιλάμε για 2ο κύμα και η επίκληση του αριθμού των κρουσμάτων δεν είναι επιστημονικά ορθή γιατί και τα τεστ μπορούν να δώσουν λάθος αποτελέσματα αλλά και σημασία έχει ο λόγος των θετικών τεστ προς τα συνολικά τεστ που πραγματοποιούνται (και έχουν αυξηθεί κατακόρυφα).

Μια από τις βασικές απόψεις του είναι πως με τους κορονοϊούς (που δεν είναι κάτι νέο) ζούμε από την έναρξη της ζωής μας στη γη. Θεωρεί πως η άμυνα του οργανισμού μας είναι ικανή να αντιμετωπίσει επιτυχώς τον κορονοϊό και πως το εμβόλιο (που θα είναι κατά τη γνώμη του επισφαλές και με σημαντικά προβλήματα ήδη από τις έως τώρα δοκιμές του) δεν θα κάνει περισσότερο καλό απ' ότι κακό.

Με δεδομένη την ύπαρξη του ιού (που δεν αμφισβητείται) αυτοί που κινδυνεύουν είναι οι άνω των 75 ετών και με υποκείμενα νοσήματα. Και ισχυρίζεται ότι η αιτία θανάτου και σ΄αυτήν ακόμη την ηλικιακή και ιδιαίτερη νοσολογική ομάδα θα πρέπει να αποδίδεται στα υποκείμενα νοσήματα κυρίως και όχι στον ιό.
Προτείνει τη λήξη των περιορισμών στην κυκλοφορία και επικοινωνία που έχουν επιβληθεί και κατάργηση της μάσκας.

Aποδομεί με απλή και κατανοητή προσέγγιση το συστημικό αφήγημα περί ακραίας επικινδυνότητας του κορονοϊού, και στο τέλος καλεί τους Έλληνες να ηγηθούν ενωμένοι ενός παγκόσμιου κινήματος κατά του επιβληθέντος από τις ελίτ παραλογισμού.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

   




 Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.