Μετά την αναίτια αλλά εξηγήσιμη και συνεχή πολεμική που δέχθηκαν οι τέσσερις δημοτικές παρατάξεις του Δήμου Θερμαϊκού, που θέλησαν να βρουν κοινό τόπο και να διατυπώσουν κοινή, λογική και εφαρμόσιμη εισήγηση για τον προϋπολογισμό του Δήμου για το 2021, σήμερα έδωσαν στην δημοσιότητα την πρότασή τους.

Πρόκειται για τις παρατάξεις Θερμαϊκός Νέα Πορεία, Συμμετέχω Θερμαϊκός, Δράση Πολιτών και Όλοι Μαζί Θερμαϊκός, που μετά την πίεση που άσκησαν στην διοίκηση επέτυχαν να προκαλέσουν άτυπη συνεδρίαση χθες, όπου κατάθεσαν τις προτάσεις τους για την μείωση των δημοτικών τελών.
Ας ελπίσουμε πως η διοίκηση θα κάνει αποδεκτή την εισήγησή τους που και τεκμηριωμένη είναι αλλά και ανακουφιστική τόσο για τους κατοίκους αλλά και για επιχειρηματίες εστίασης.

Η ανακοίνωση που επιγράφεται ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ ΚΑΤΑ 24% ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΛΩΝ ΧΡΗΣΗΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΤΑ 30%, υπογράφεται από τους επικεφαλής των παρατάξεων κκ Γιάνη Μαυρομάτη, Θεόδωρο Τζέκο, Γιώργο Χατζηβαλάση και Νικόλαο Παράσχου.
Ακολουθεί η ανακοίνωση:




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.