Θετικοί στην covid-19 τρεις γιατροί και επτά νοσηλευτές από τις παθολογικές κλινικές και την κλινική Covid του Ιπποκρατείου, σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ.

Δέκα κρούσματα κορωνοϊού εντοπίστηκαν την τελευταία εβδομάδα σε εργαζόμενους του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ.

Σύμφωνα με πηγές από την ΠΟΕΔΗΝ, πρόκειται για τρεις γιατρούς και επτά νοσηλευτές από τις παθολογικές κλινικές και την κλινική Covid του νοσοκομείου.

Μάλιστα, οι δύο από αυτούς νοσηλεύονται.

Το σωματείο εργαζομένων του νοσοκομείο παράλληλα, σύμφωνα πάντα με την ΠΟΕΔΗΝ, επισημαίνει το πρόβλημα με τον αξονικό τομογράφο του Ιπποκρατείου, ο οποίος, όπως λένε, βρίσκεται σε άλλο κτήριο από την κλινική Covid, με αποτέλεσμα τα περιστατικά κορωνoϊού να μεταφέρονται ανάμεσα από τον κόσμο στους διαδρόμους που πάνε να κάνουν αξονική.

Συνολικά, σύμφωνα με στοιχεία της ΠΟΕΔΗΝ, 150 εργαζόμενοι στα νοσοκομεία όλης της χώρας νοσούν αυτή τη στιγμή και βρίσκονται σε αναρρωτική άδεια.

Η ΠΟΕΔΗΝ ζητά μέτρα προστασίας και προληπτικά τακτικά τεστ στο προσωπικό, βελτίωση μέσων ατομικής προστασίας, επαναφορά της καραντίνας στο προσωπικό και παρεμβάσεις σε κτήρια και υποδομές εντός των νοσοκομείων αποφυγής της διασποράς.Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.