Έντονη δυσφορία επικρατεί στους κατοίκους και στους καταστηματάρχες στην παραλία Επανομής.
Η αγανάκτηση πλέον ξεχείλισε και χρεώνουν την απαράδεκτη εικόνα που βιώνει ο τόπος τους, σήμερα αλλά και όλη τη θερινή περίοδο, στην αδιαφορία της διοίκησης Τσαμασλή.


Όπως χαρακτηριστικά δηλώνουν η εγκατάλειψη είναι απόλυτη. 
Η παραλία έχει να καθαριστεί από τα φύκια εδώ και έξι μήνες. Αποψίλωση από τα χόρτα δεν έχει γίνει. Στην σκάλα εκτός από τον ελλιπή φωτισμό (μόνο δύο λάμπες λειτουργούν) η βρωμιά και η δυσοσμία λειτουργεί αποτρεπτικά για τους κατοίκους και επισκέπτες της περιοχής.

Οι επαγγελματίες, όχι αδικαιολόγητα, είναι εξοργισμένοι με την απουσία της δημοτικής αρχής και των υπηρεσιών καθαριότητας του δήμου Θερμαϊκού και η μόνιμη επωδός στα παράπονά τους είναι πως μόνο την Περαία φροντίζουν οι διοικούντες και αδιαφορούν για τα υπόλοιπες κοινότητες του δήμου.





Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.