Ιστορικές οι αποφάσεις του Εφετείου Αθηνών για τη δίκη της Χρυσής Αυγής, με ηγετικά στελέχη της να κρίνονται ένοχα για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Ιστορικές κρίνονται οι αποφάσεις του Εφετείου Αθηνών για την δίκη της Χρυσής Αυγής, με τα ηγετικά μέλη της να κρίνονται ένοχα για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Ο Γιώργος Ρουπακιάς κρίθηκε ένοχος για όλες τις κατηγορίες που ήταν αντιμέτωπος σχετικά με τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Ίδια απόφαση ελήφθη από το Εφετείο Αθηνών και για ακόμη 15 άτομα, όλα μέλη του τάγματος εφόδου της Νίκαιας.   Δύο άτομα κρίθηκα αθώα, λόγω αμφιβολιών.

Το δικαστήριο αποφάσισε, επίσης, ενοχή όλων την κατηγορουμένων για τις επιθέσεις που είχαν σημειωθεί κατά μελών του ΠΑΜΕ, αλλά και Αιγύπτιων αλιεργατών.


Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.