Όλα ανεξαιρέτως τα ελληνικά κανάλια καταναλώνονται στο να προβάλουν τρόμο-νεα, αδιαφορώντας για τα πραγματικά νέα που συμβαίνουν στον πλανήτη.
Σήμερα στην Αίγυπτο έγινε η επίσημη ανακοίνωση μίας τεράστιας ανακάλυψης, ίσως την σπουδαιότερη του 21 αιώνα, στον τομέα της αρχαιολογίας. Πρόκειται για έναν τάφο με αρκετές αίθουσες που βρέθηκε στη Σακκάρα, σε βάθος περισσότερο των 20 μέτρων. Η είσοδος του τάφου είναι πολύ μικρή, ίσως ένα τετραγωνικό μέτρο, και αποτελεί κάθετο φρεάτιο 20 μέτρων.

Μέσα βρέθηκαν 27 σαρκοφάγοι σε εξαιρετική κατάσταση, τελικά προχωρώντας οι εργασίες, αποκαλύφθηκαν σχεδόν 60, και εκατοντάδες ταφικά κτερίσματα σε άθικτη κατάσταση, καθώς και χιλιάδες γιουσαμπτι ( μικρά αγαλματίδια από πορσελάνη, που έχουν σκοπό να υπηρετούν τους νεκρούς στον άλλο κόσμο).
Η περιοχή κρύβει χιλιάδες τάφους, και όπως ανέφερε ο υπεύθυνος Mostafa Waziry, ίσως στην περιοχή να έχουν ταφεί περισσότεροι του ενός εκατομμυρίου.
Όταν ο πολιτισμός στην Ελλάδα κοιμάται, σε λίγες μέρες ανοίγει στην Αίγυπτο το μεγαλύτερο μουσείο στο κόσμο, απαράμιλλης ομορφιάς.

Επίσης πριν λίγες μέρες έγινε η μεταφορά ενός από τους σπουδαιότερους βασιλιάδες του κόσμου, του Ραμση του δεύτερου. Η μούμια του τοποθετήθηκε σε γυάλινο κρεβάτι πάνω σε ένα πλοιάριο που τον μετέφερε στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα στο νέο μουσείο, με τιμές αρχηγού κράτους. Στη πορεία της διαδρομής ο λαός ζητοκραυγαζε, πολλοί με τα κυνηγετικά τους όπλα πυροβολούσαν , δημόσιες ορχήστρες έπαιζαν κατάλληλα εμβατήρια.
Από όλα αυτά που σας ανέφερα δεν μας έδειξαν τίποτα, παρά τον Τραμπ που αρρώστησε...










Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.