Αντιπαρέρχεται τις κατηγορίες της αντιπολίτευσης ο Γιώργος Τσαμασλής, που  κατηγορείται για πραξικοπηματική απόφαση και δηλώνει με έμφαση πως αφήνει πίσω τα ακριβά δημοτικά τέλη και την αντιπολίτευση. 
Η δήλωση του δημάρχου Θερμαϊκού:
 
«Τα σκουπίδια στους δρόμους και τις πλατείες αποτελούν παρελθόν. Το ίδιο και τα ακριβότερα δημοτικά τέλη, τα οποία αφήνουμε πίσω μας, όπως και την αντιπολίτευση, και προχωράμε μπροστά», επισημαίνει ο Δήμαρχος, Γιώργος Τσαμασλής, και συνεχίζει: «Στον 2ο, κιόλας, προϋπολογισμό μας, και αφού μειώθηκαν τα δημοτικά τέλη την προηγούμενη χρονιά κατά 9%, προχωράμε σε νέα μείωση και για το 2021 κατά 12%, αυξάνοντας, παράλληλα, την ποιότητα της καθαριότητας σε επίπεδο ευρωπαϊκών πόλεων και αναβαθμίζοντας την ποιότητα ζωής των συνδημοτών μας. Τα δημοτικά τέλη μειώνονται κατά 12% για όλες τις οικογένειες και κατά 50% για τις ευπαθείς ομάδες (τρίτεκνοι, πολύτεκνοι, ΑμΕΑ κ.α.)», τονίζει εμφατικά και καταλήγει: «Η πολιτική της βέλτιστης αξιοποίησης των οικονομικών πόρων απαλύνει τους συμπολίτες μας από δυσβάσταχτα δημοτικά τέλη και, παράλληλα, ενισχύει την ποιότητα των προσφερομένων υπηρεσιών και την ποιότητα ζωής μας».


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.