Μια ακόμα απώλεια σημειώθηκε στους Ν. Επιβάτες.
Έφυγε από τη ζωή ο Βύρων Τσορμπατζόγλου.
Ένας σημαντικός κάτοικος τα τελευταία τριάντα χρόνια στον Μπαξέ.
Χαμηλών τόνων, που πολλοί συγχωριανοί του μπορεί να μην τον είχαν γνωρίσει. Ήρθε μέτοικος από τη γειτονική Θεσσαλονίκη.
Ιδρυτής του τεράστιου σκακιστικού σχολείου, του Γαλαξία Θεσσαλονίκης.

Είναι αυτός που μαζί με τον πρόσφατα μεταστάντα Βίλλυ Μαστροβασίλη είχαν δημιουργήσει την Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Θεσσαλονίκης - Χαλκιδικής.
Ίσως η πιο εμβληματική προσωπικότητα στο χώρο του σκακιού στη Βόρεια Ελλάδα.

Ο Βύρων Τσορμπατζόγλου υπήρξε Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Σκακιστικών Σωματείων Βορείου Ελλάδος και μετέπειτα Γενικός Γραμματέας και Πρόεδρος της ΕΣΣΘ-Χ. Διετέλεσε επίσης, αντιπρόεδρος της Ε.Σ.Ο.

Ήταν ενεργός διεθνής διαιτητής με παρουσία σε σημαντικούς διεθνείς αγώνες (Ολυμπιάδες, Παγκόσμια Πρωταθλήματα) καθώς και καθηγητής διαιτησίας, Διοργάνωσε πλήθος σεμιναρίων ανάδειξης διεθνών και εγχωρίων διαιτητών.
Παρείχε απλόχερα οποιαδήποτε βοήθεια για την καθιέρωση κι εξάπλωση του όμορφου αυτού πνευματικού παιχνιδιού και αθλήματος.

Το Δ.Σ. της ΕΣΣΘ-Χ όπως και πλήθος σκακιστικών συλλόγων από όλη την Ελλάδα εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην αγαπημένη του Έλενα, στον γιό του Θεόδωρο και στη Ζέττα.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.