Στις δύσκολες στιγμές που περνάμε όλοι μας, ο Δήμος Θερμαϊκού είναι δίπλα σε κάθε έναν συμπολίτη του ξεχωριστά, ακούγοντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και τις ανάγκες που έχει με συμπόνια, ώστε να βοηθήσει με κάθε δυνατό τρόπο και να δώσει λύση.

Στα πλαίσια αυτά, Ειδικοί Επιστήμονες της Εθελοντικής Ομάδας του Κέντρου Κοινότητας και της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής & Νεολαίας του Δήμου Θερμαϊκού (Ιατρός Παθολόγος, Ψυχίατρος, Ψυχολόγος, Κοινωνικός Λειτουργός, Κοινωνιολόγος),θα παρέχουν Δωρεάν καθοδήγηση και υποστήριξη σε όλους τους κατοίκους του Δήμου Θερμαϊκού που το έχουν ανάγκη, σε θέματα όπως :

· Ψυχολογική / συμβουλευτική υποστήριξη

· Ψυχικές διαταραχές

· Ενδοοικογενειακή Βία

· Ιατρικές συμβουλές

Οι συμπολίτες μας που χρειάζονται βοήθεια μπορούν να επικοινωνήσουν για ραντεβού:

στο e mail:dnika.thermaikos@gmail.com

στο τηλέφωνο του Κέντρου Κοινότητας23920 25887 (επικοινωνία Δήμητρα Νίκα)από Δευτέρα έως Παρασκευή ( 8.30 –-14.00)

Σας ενημερώνουμε επίσης ότι όσοι έχετε συμπτώματα και θέλετε να κάνετε το τεστ για το Νέο Κορωνοϊό μπορείτε να κλείσετε ραντεβού στο Κέντρο Υγείας Μηχανιώνας στο τηλέφωνο: 23933 30432.

Εμείς είμαστε εδώ για εσάς !

Εσείς μείνετε σπίτι Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.