Έκκληση στο facebook,  προς όποιον θέλει να βοηθήσει, έκανε η Μαργαρίτα Θεοδωράκη, κόρη του μεγάλου Έλληνα συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη, που προφανώς βρίσκεται σε ιδιαίτερα δυσχερή οικονομική κατάσταση.
Όπως αναφέρει στην ανάρτησή της που συνοδεύει από δύο φωτογραφίες δίπλα σε μια γκαζόλαμπα, αφού όπως μας πληροφορεί δεν έχει ούτε τρόφιμα αλλά της έχουν κόψει και το ηλεκτρικό.


ΕΙΜΑΙ Η ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ, ΕΤΩΝ 62.
Η ΔΕΗ χθες μου έκοψε το ρεύμα και δεν έχω ούτε τηλέφωνο, ούτε ιντερνέτ.
Δεν έχω ρεύμα, δεν έχω φως, δεν έχω να μαγειρέψω, μα και τι να μαγειρέψω, χα, χα, χα, δεν έχω πια τίποτα, δεν έχω ψυγείο, μα αυτό έτσι κι αλλιώς είναι τελείως άδειο, δεν έχω ζεστό νερό να πλυθώ. Και πραγματικά κρυώνω!
Ήρθα σε ένα καλό γείτονα για να στείλω το !
Επίσης δεν έχω να φάω! Περισσότερο τα 22 σκυλάκια και τα 35 γατάκια!
Δεν έχουμε απολύτως τίποτα! Ούτε ένα σεντ....
Τίποτα απολύτως τίποτα!
Ζητάμε κάποια βοήθεια!
Σας ευχαριστούμε πολύ!
Δεν έχω κινητό. Μιας φίλης, 6943-286265
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΑΝΑΡΤΗΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΣΑΣ!
ΚΑΠΟΙΟΣ ΙΣΩΣ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ! HELP!!!!!
 




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. H ιδια αναφερει στις πληροφοριες της "διευθυντική στην εταιρεία σπίτι μου και εργάζεται στην εταιρεία εργάτρια στην εταιρεία ΣΤΟΥ ΞΑΠΛΟΠΟΥΛΟΥ και διευθύντρια στην εταιρεία "Mikis Theodorakis" Orchestra". Δυσκολο να φας οταν ο μπαμπας δεν κανει συναυλιες. Ο "Ξαπλοουλος" οπως αναφερει δεν εχει ψωμι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.