Το ερώτημα θέτει ο πρώην δήμαρχος Θερμαϊκού Γιάννης Μαυρομάτης, προς την διοίκηση του Δήμου, με σημερινή του ανάρτηση:


Φίλες και φίλοι μου
επειδή το ψέμα,η κομπορρημοσύνη και η αλαζονεία κυριαρχούν καθημερινά στον βηματισμό της σημερινής δ/σης του δήμου μας,οφείλουμε να θυμίζουμε και να αναδεικνύουμε κάποια σπουδαία θέματα.
Αφού,κυρίως,επειδή η μνήμη διαστρεβλώνεται κατα το δοκούν και η "κλοπή" των προσπαθειών μας συνεχώς υποσκάπτεται.
Δώσαμε,μεγάλη σημασία στον εκσυγχρονισμό του δήμου μας με πολλά έργα για να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής των κατοίκων.

Στα πολλά έργα που παραδώσαμε στη σημερινή δ/ση ήταν και το έργο "Κρασπεδώσεις-Ασφαλτοστρώσεις-Πλακοστρώσεις Δ.Θερμαικού" Π/Υ 2.400.000€.
Ισως το μεγαλύτερο σε προυπολογισμό έργο στην κατηγορία του εδώ και πολλά χρόνια.
Εργο που είχε αναφορά σε όλα τα Δ/Δ του δήμου μας.
1.Η σύμβαση με τον ανάδοχο υπεγράφη απο την διοίκηση μας 26/03/2019
2.Ο εργολάβος ξεκίνησε τις εργασίες σε 1μηνα.

Σήμερα μετά απο 1,5 χρόνο το έργο δεν έχει ολοκληρωθεί προφανώς απο την αδυναμία της σημερινής διοίκησης του δήμου.
Συγκεκριμένα:
Στην Ν.ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ αφού έγιναν με μεγάλη καθυστέρηση τα σταμπωτά δάπεδα σε 11 δρόμους(περιοχή ΧΑΒΑΗ) παραμένει ανεκτέλεστο το έργο ασφαλτοστρώσεων στις οδούς
Περάματος(400μ),Β'πάροδος Παπαδιαμάντη,Θηβών,Σεφέρη(απο Κισσούντος εως Σμύρνης) όπως και οι δρόμοι στην Δυτ.είσοδο της Ν.Μηχανιώνας Αιμ.Καψαλάκη(300μ),Ιμβρου,
Κ.Παλαμά(135μ) και η Πολυτεχνειου όπου προβλέπεται και η τοποθέτηση κυβόλιθου.

Στην ΕΠΑΝΟΜΗ εκκρεμεί στους δρόμους που διασχίζουν το νέο Πάρκο,όπου δραστηροποιούνται τόσοι επαγγελματίες,η κατασκευή γρανιτικού κυβόλιθου.

Φίλοι μου,
Είναι απαίτηση απο μιά διοίκηση δήμου να προσπαθεί για τον τόπο της.Αλλά κυρίως είναι απαίτηση-υποχρέωση να αγαπά με αλήθειες και πράξεις τον τόπο και τους πολίτες που τον κατοικούν.
Και ας θυμούνται οι διοικούντες ό,τι το ψέμα έχει παράλυτα πόδια και μείς έχουμε χρέος να τους το θυμίζουμε λέγοντας την αλήθεια και φυλάττοντας έστω και στο ελάχιστο την αξιοπρέπεια και αξιοπιστία τους.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.