Μια θαυμάσια πρωτοβουλία ξεπήδησε από ευαισθητοποιημένους πολίτες από τη Μηχανιώνα, που έσπευσαν να βοηθήσουν, σ' αυτούς τους δύσκολους καιρούς που περνάμε, συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται σκληρά.

Έτσι με μπροστάρηδες δύο αδέλφια επιχειρηματίες της πόλης, τον Χάρη Πορίδη και τον Απόστολο Πορίδη και με σημαντική συνεισφορά της εκκλησίας και την προσφορά του πατέρα Ιωάννη Κοτρώνη ξεκίνησε ένα πρόγραμμα αλληλεγγύης που συνδράμει με φαγητό αλλά και αναγκαία είδη σε ανήμπορους συμπολίτες μας.
Ξεκίνησαν με την καθημερινή διανομή 20 μερίδων φαγητού, που παρασκευάζεται με όλες τις υγιεινές συνθήκες παρασκευής στο κλειστό λόγω lockdown "1930".
Μάλιστα μετά από κοινοποίηση της δράσης στο fb, η πρωτοβουλία ενέπνευσε και άλλους πολίτες που έσπευσαν να ενισχύσουν τον εθελοντισμό αυτό και δεν άργησε να αυξηθεί ο αριθμός στις 30 μερίδες φαγητού.

Έτσι με προϊόντα που συγκεντρώνονται και είτε μαγειρεύονται είτε διοχετεύονται απευθείας στην εκκλησία και στον πατέρα Ιωάννη αυτά φτάνουν στα σπίτια που υπάρχει πραγματική ανάγκη.

Να συγχαρούμε τους συμπολίτες μας για την ευαισθησία και κυρίως για την αποφασιστικότητά τους.
Και να ενημερώσουμε πως όποια οικογένεια επιθυμεί να έχει φαγητό καθημερινά, μπορεί να απευθυνθεί είτε στον Χάρη είτε στον πάτερ Ιωάννη.








Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.