Δόθηκε στη δημοσιότητα, με την ανάρτηση του Γιώργου Χατζηβαλάση στο fb, η πρόταση που κατέθεσαν οι 4 παρατάξεις της αντιπολίτευσης (ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ - Γιάννης Μαυρομάτης, ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ - Θεόδωρος Τζέκος, ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ - Γιώργος Χατζηβαλάσης και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ - Νίκος Παράσχου) στο δημοτικό συμβούλιο Θερμαϊκού για την αναγκαία πλέον ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ κατά 24%.
Πρόκειται για πρωτόγνωρη και αξιέπαινη πράξη για αντιπολίτευση (πόσο μάλλον ως αποτέλεσμα συνεργασίας παρατάξεων) που καταθέτει εμπεριστατωμένη και αξιόπιστη πρόταση ανακούφισης των ιδιαίτερα δοκιμαζόμενων νοικοκυριών, εν μέσω και πανδημίας.
Ελπίζουμε να υπάρξει υιοθέτηση των προτάσεων από την διοίκηση Τσαμασλή κατά την σχετική συζήτηση της προσεχούς Παρασκευής.
Παραθέτουμε την πρόταση ώστε να λάβουν γνώση οι δημότες Θερμαϊκού:














Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.