Ευχές από ΟΛΟΥΣ προς ΟΛΟΥΣ.
Προσδοκούμε ένα καλύτερο χρόνο. Ας κλείσουμε στο χρονοντούλαπο το δύσκολο 2020 που μας αφήνει.




"Εμείς στο δεύτερο σπίτι μας στολίσαμε...οι ασθενείς λίγο χαμογελασανε και αυτό μας αρκεί...!!!
Καλές γιορτές με υγεία και δύναμη από
D-covid Ιπποκρατείου...
Και του χρόνου χωρίς τα τρομακτικά λευκά...δε μας πάνε τελικά καθόλου...!!!"

Από τη Δέσποινα, Eleni, Machie, Petroula, Despina, Maria, Αγγελική






Από όλη την ομάδα του 
Εκπαιδευτικού Ινστιτούτου Βελονισμού Ελλάδος, 
καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά!

Αγαπητοί μου φίλοι σας στέλνω εγκάρδιες ευχές και ευτυχισμένο το
Νέο Έτος με Yγεία.Στη φωτογραφία φαίνεται το στολισμένο δένδρο του σπιτιού μας και ο μικρούλης Prince!
Με αγάπη
Γιώργος Δημάκης

Όλοι όσοι εργαζόμαστε στην Αλφαστάρ σας ευχόμαστε ολόψυχα καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένος ο καινούριος χρόνος.

Ελπίζουμε το νέο έτος να φέρει Υγεία & Ελπίδα σε όλους και να μας απομακρύνει οριστικά από όσα πρωτόγνωρα & δύσκολα βιώσαμε στη χρονιά που φεύγει.

Καλή Χρονιά!
Αλφαστάρ Ελλάς
Υπηρεσίες Διαδικτύου & Επικοινωνίας
Ιωάννινα: 26510.94222
Αθήνα: 210.3009252


Τούτες τις γιορτές ας προσευχηθούμε δυνατά για την ειρήνη στον κόσμο, για την εξάλειψη της ηθικής παρακμής, που βιώνουμε, πλέον, καθημερινά, για τη φώτιση των «δυνατών» αυτού του κόσμου, για τη συγνώμη, που πρέπει να λέμε χωρίς φειδώ, για τη διάσωση της ανθρωπιάς μέσα μας, η οποία μας κάνει ξεχωριστούς ως Έθνος!

Αυτά τα Χριστούγεννα ας αναλογιστούμε, όμως, και τις ευθύνες, που μας αντιστοιχούν, για τον επικίνδυνο κατήφορο του κόσμου μας εξαιτίας της διολίσθησής μας στον ατομικισμό και το συμφέρον…ας αναλογιστούμε πόσες ευκαιρίες αφήσαμε να χαθούν για να βελτιώσουμε τη ζωή μας και τη ζωή των συνανθρώπων μας…

Τούτα τα Χριστούγεννα ας σκύψουμε το κεφάλι μας με ταπεινοφροσύνη στο νεογέννητο Θείο βρέφος, που έρχεται για να γεμίσει τις ψυχές μας ευσπλαχνία και ανιδιοτέλεια.

Εύχομαι σε όλους σας «Καλά Χριστούγεννα», «Ευτυχισμένος ο Νέος Χρόνος» με ψυχική και σωματική υγεία, το κυριότερο αγαθό στις μέρες μας!

Για το Γραφείο Τύπου
Δήμου Θερμαϊκού




Ευχές από τον Καθηγητή Γιώργο Πιπερόπουλο

Ελπίζω να με συγχωρήσετε που χρησιμοποιώ στην ιδιόχειρη κάρτα μου μια δόση καλοπροαίρετου χιούμορ που τόσο μας έλειψε επί 10 μήνες καθώς εύχομαι σήμερα στο blog και στις φίλες/φίλους αναγνώστες του:

Από "πάτο" καρδιάς (πιο κάτω ΔΕΝ πάει) ΚαλάΧριστούγεννα & είθε το Νέο Έτος 2021 να έχει ελαχιστότατα σχέση με το δραματικό 2020…

Κλεισμένοι στα διαμερίσματά μας, με κλειστές όπως Πασχαλιάτικα τις Εκκλησίες μας εύχομαι φέτος η συμβολική γέννηση του Θεανθρώπου να μας φορτίσει με κουράγιο και να μας οπλίσει με ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ που χρειαζόμαστε εμείς οι Έλληνες και μαζί μας ολάκερη η Ανθρωπότητα.


Χρόνια Πολλά, Καλά Χριστούγεννα
Χρόνια Πολλά από τον ΑΙΡΕΤΟ www.airetos.gr
Στους Αιρετούς, στους Αιρετικούς και σε όλους τους αναγνώστες μας.
Υγεία, Αισιοδοξία, Υπομονή και Δύναμη






Σας εύχομαι να ξυπνάτε υγιείς, απ’ τα τιτιβίσματα πουλιών κι όποτε δακρύζετε, να είναι από δάκρυα ευτυχίας και χαράς.

Σας εύχομαι να ζείτε κοντά στους αγαπημένους σας, με καλά μυαλά, με μάτια κι αυτιά ορθάνοιχτα, με ανοχή στη διαφορετικότητα του φύλου, της απόχρωσης του πετσιού, της θρησκείας, της δοξασίας, της μαλακίας του παραδιπλανού σας.

Σας εύχομαι καλές αντοχές στο τέλμα, στην αδιαφορία, στην αφόρητη ανοησία της εποχής μας· να ονειρεύεστε και ν’ αγωνίζεστε για τα όνειρά σας· να σηκώνεστε αλώβητοι όποτε πέφτετε· ποιος δεν πέφτει όταν συλλογάται όρθιος, περήφανος υπερασπιστής αυτού που είναι και πιστεύει!

Όσο για τη χρονιά που έρχεται, σας εύχομαι λιγότερες ώρες στο μουτσουνοτέφτερο, μικρότερο ενεργειακό αποτύπωμα και καλή λευτεριά σ’ όλον τον κόσμο απ’ την πολιτική αχρειότητα.

Aλέξανδρος Raskolnick για την OKTANA



Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.