PEPE ESCOBAR • UNZ REVIEW, 13,1,21 • 1.100 ΛΈΞΕΙΣ 
 Μετάφραση: Μιχαήλ Στυλιανού

Το αν θα έρθει εμφύλιος πόλεμος θα εξαρτηθεί από τον βαθμό στωικότητας που επικρατεί ανάμεσα στα «αξιοθρήνητα πλήθη».

Η 9η Νοεμβρίου (2001, «Ανατίναξη Πύργων Ν. Υόρκης») άνοιξε τις πύλες για τον παγκόσμιο πόλεμο κατά της τρομοκρατίας που αργότερα μεταλλάχτηκε από την ομάδα Ομπάμα στο καθεστώς των υπερπόντιων επιχειρήσεων έκτακτης ανάγκης , για να επεκταθεί καλλωπισμένη στην εκστρατεία βομβαρδισμού, απροκάλυπτη ή συγκεκαλυμμένη, επτά εθνών.

Η 9η Νοεμβρίου άνοιξε τις πύλες για το Patriot Act (Πατριωτικό Νόμο), ,του οποίου ο πυρήνας είχε ήδη γραφτεί πίσω στο 1994 από κάποιον Τζο Μπάϊντεν.

Η 6η Ιανουαρίου (εισβολή διαδηλωτών στο κογκρέσο) ανοίγει την πύλη για τον Πόλεμο κατά της Εγχώριας Τρομοκρατίας και το Patriot Act Νο.2, από την κόλαση. Το σύνολο των 20.000 σελίδων ξεπροβάλλει ανέμελα από τη θάλασσα, όπως η Αφροδίτη, την επόμενη μέρα των γεγονότων, αμέσως έτοιμο να πάρει φόρα.

Και ως ο αναπόφευκτος σύντροφος του Patriot Act 2, θα έρθει πόλεμος στο εξωτερικό, με την επιστροφή σε πλήρη ισχύ αυτού που ο πρώην αναλυτής της CIA Ray McGovern ευστοχωτατα βάφτισε το MICIMATT (Στρατιωτικό-Βιομηχανικό- Κοινοβουλευτικό— Μυστικο-υπηρησιακό-Μιντιακό—Aκαδημαϊκό- Δεξαμενοσκεπτικό Σύμπλεγμα.

Και όταν το MISIMATT ξεκινήσει τον επόμενο πόλεμο, κάθε διαμαρτυρία θα χαρακτηρίζεται ως εγχώρια τρομοκρατία.

Το ψεύτικο πραξικόπημα


Ό, τι πραγματικά συνέβη στις 6 Ιανουαρίου στην στρατιωτικοποιημένη Βαλχάλα (παράδεισος νεκρών ηρώων στην γερμανική μυθολογία) μιας υπερδύναμης που δαπανά τρισεκατομμύρια δολάρια για την ασφάλεια από την αρχή της χιλιετίας, η περίτεχνη φωτογραφία ψυχολογικού πολέμου της επιχείρησης-τσίρκο δεν θα μπορούσε ποτέ να συμβεί αν δεν επιτρεπόταν να συμβεί.

Η συζήτηση θα μαίνεται μέχρι δευτέρας παρουσίας για το αν η εισβολή ήταν αυτόνομη - μια πρωτοβουλία από μερικές εκατοντάδες μεταξύ τουλάχιστον 10.000 ειρηνικών διαδηλωτών γύρω από το Καπιτώλιο - ή μάλλον μια επανάσταση ψευδούς σημαίας, κατά την συνταγή σχετικού εγκολπίου, που υποκινήθηκε από μιαν επαγγελματική Πέμπτη Φάλαγγα εμφυτευμένων πρακτόρων.

Αυτό που έχει σημασία είναι ότι το τελικό αποτέλεσμα: το κατασκευασμένο προϊόν - "Εξέγερση Tραμπ", για όλους τους πρακτικούς λόγους, έθαψε στο Καπιτώλιο την παρουσίαση, ήδη σε εξέλιξη, των αποδεικτικών στοιχείων της εκλογικής απάτης, και μείωσε τη μαζική προηγούμενη συγκέντρωση του μισού εκατομμυρίου ανθρώπων σε "εγχώρια τρομοκρατία".

Αυτό σίγουρα δεν ήταν "πραξικόπημα". Κορυφαίος θεωρητικός στρατηγικής, ο Edward Luttwak, που είναι τώρα σύμβουλος του Πενταγώνου για τον κυβερνοπόλεμο, έγραψε στο Τουίτερ: «κανένας δεν επιχειρεί ένα πραξικόπημα κατά τη διάρκεια της ημέρας». Αυτό ήταν απλά "μια παράσταση, οι άνθρωποι εκφράζουν συναισθήματα", ένα πραγματικά ψευδό-πραξικόπημα που δεν περιελάμβανε εμπρησμό ή εκτεταμένη λεηλασία, και σχετικά λίγη βία (συγκρίνετέ το με το Κίεβο το 2014). Μιλάμε για "εξέγερση" όταν πρόκειται για περιήγηση στο Καπιτώλιο με σεβασμό στα βελούδινα σχοινιά…

Μια εβδομάδα πριν από τις 6 Ιανουαρίου, ένας αντιφρονών αλλά ακόμα πολύ συνδεδεμένος με τις μυστικές υπηρεσίες του Βαθέως Κράτους, προσέφερε αυτή την παγερή, απαθή εκτίμηση της Μεγάλης Εικόνας:

«Το Τελ Αβίβ πρόδωσε τον Τραμπ με μια νέα συμφωνία με τον Μπάιντεν και έτσι τον πέταξαν στα σκυλιά. Ο Σέλντον ΄Αντελσον και η μαφία δεν έχουν κανένα πρόβλημα να αλλάξουν στρατόπεδο για τον νικητή με κάθε ανοίκειο τρόπο. Οι Πενς και Μακόνελ πρόδωσαν επίσης τον Τραμπ. Ήταν σαν ο Τραμπ να περπάτησε ως Ιούλιος Καίσαρας στη Ρωμαϊκή Γερουσία για να μαχαιρωθεί μέχρι θανάτου. Οποιαδήποτε συμφωνία κάνει ο Τραμπ με το σύστημα ή το Βαθύ Κράτος δεν θα γλυτώσει και μιλούν μυστικά για τον τερματισμό του για πάντα. Ο εμφύλιος πόλεμος έρχεται ανεξάρτητα από το τι θα του συμβεί, αργά ή γρήγορα.»

Το αν θα έρθει εμφύλιος πόλεμος θα εξαρτηθεί από τον βαθμό στωικότητας που επικρατεί ανάμεσα στα «αξιοθρήνητα πλήθη» (όπως είχε χαρακτηρίσει η Χίλαρυ Κλίντον τα 70 εκατομμύρια ψηφοφόρους του Τραμπ).

Ο Alastair Crooke έχει περιγράψει λαμπρά τα τρία κορυφαία θέματα που διαμορφώνουν την αμερικανική πραγματικότητα: Αποκάλυψη μιας «κόκκινης Αμερικής» ( των εκτάσεων της συμπολιτείας βαμμένων με κόκκινο στον εκλογικό χάρτη ψηφοφόρων του Τραμπ), κλεμμένες εκλογές? Εγκλεισμός καραντίνας σε προμελετημένη στρατηγική για την καταστροφή των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων?

Κλειδί ανάγνωσης του σκοτεινού κειμένου που διάβασε από μικροφώνου ο νεοσύστατος πρόεδρος ,μετά το γεγονός της 6 Ιανουαρίου: «Μην τολμήσετε να τους αποκαλέσετε διαδηλωτές. Ήταν ένας ταραχώδης όχλος. Υποκινητές εξεγέρσεων. Εγχώριοι τρομοκράτες.»Κάποια πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ. Ο Τζορτζ Μπους, αμέσως μετά την 11η Σεπτεμβρίου: "Ή είσαι μαζί μας, ή με τους τρομοκράτες".

Αυτή είναι η ηγεμονική, γραμμένη στην πέτρα, αφήγηση που τώρα επιβάλλεται με σιδερένια γροθιά από τη Big Tech (Μεγάλη Τεχνοκρατία, τα τεράστια μονοπώλια ψηφιακής επικοινωνίας).Πρώτα έρχονται για τον Πρόεδρο. Μετά έρχονται για σένα. Όποιος, οπουδήποτε, δεν ακολουθεί την τέχνο-φεουδαρχική δικτατορία θα ακυρωθεί.


Αντίο Μις Αμερικανική Πίτα


Και γι' αυτό το δράμα είναι πολύ, πολύ μεγαλύτερο από έναν απλό βραχυκυκλωμένο Αυτοκράτορα.

Κάθε θεσμικό όργανο που ελέγχεται από την άρχουσα τάξη – από τα σχολεία έως τα μέσα μαζικής ενημέρωσης έως τον τρόπο ρύθμισης των χώρων εργασίας – θα κυνηγήσει τους αξιοθρήνητους χωρίς έλεος.

Επαγγελματίας δολοφόνος και ψεύτης της CIA ο John Brenan, βασικός εφευρέτης του εντελώς απομυθοποιημένου «ρωσικού σκανδάλου», έγραψε στο Τουίτερ για την ανάγκη δημιουργίας στην πράξη αναμορφωτικών στρατοπέδων . Αυθέντες των μίντια ζήτησαν "κάθαρση του κινήματος".

Πολιτικά, οι «αξιοθρήνητοι» έχουν μόνο τον Τραμπισμό. Και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο τραμπισμός, με μια πιθανή εξέλιξη να γίνει ένα καθιερωμένο τρίτο κόμμα, πρέπει να συνθλιβεί. Όσο και αν το 0,0001% ( η πλουτοκρατία) είναι περισσότερο τρομοκρατημένο από την πιθανότητα απόσχισης (πολιτειών από την συμπολιτεία) ή ένοπλης εξέγερσης, χρειάζονται επείγουσα προληπτική δράση εναντίον αυτού που είναι, προς το παρόν, ένα εθνικιστικό μαζικό κίνημα, όσο και αν είναι αδιαμόρφωτες οι πολιτικές του προτάσεις.

Το "άγνωστο άγνωστο", για να επικαλεστούμε τον διαβόητο νεοσυντηρητικό Donald Rumsfeld, είναι αν η εξοργισμένη πλέμπα θα πάρει τελικά τα δίκρανα - για να κάνει την φεουδαρχική Χασιέντα (το φέουδο) του 0,0001% ακυβέρνητο. Και έπειτα υπάρχει ένα κυριολεκτικά καπνίζον στοιχείο - αυτά τα μισό δισεκατομμύριο όπλα εκεί έξω.

Το 0,0001% γνωρίζει με βεβαιότητα ότι ο Τραμπ, στην ουσία, δεν ήταν ποτέ ένας ριζοσπαστικός επαναστατικός παράγοντας αλλαγής. Συγκεχυμένα εξέφραζε τις ελπίδες και τους φόβους της Κόκκινης Αμερικής. Αλλά αντί για το υποσχόμενο φανταχτερό παλάτι στολισμένο με χρυσό, αυτό που παρέδωσε ήταν μια καλύβα στην έρημο.

Εν τω μεταξύ, η Κόκκινη Αμερική, διαισθητικά, κατάλαβε ότι ο Τραμπ τουλάχιστον ήταν ένας χρήσιμος αγωγός. Αποκάλυψε πώς πραγματικά κινείται ο βάλτος της διαφθοράς.. Πώς αυτά τα ποικιλώνυμα "ιδρύματα" είναι απλές εταιρικές μαριονέτες - και αγνοούν εντελώς τον κοινό άνθρωπο. Πώς το δικαστικό σώμα είναι εντελώς διεφθαρμένο - όταν ακόμη και ο Πρόεδρος δεν μπορεί να πάρει μια ακρόαση. Πώς οι Big Farm και Big Tech (Φαρμακευτικοί κολοσσοί και κολοσσοί της ψηφιακής τεχνολογίας) επεξέτειναν πραγματικά το (ολιγαρχικό συγκρότημα) MICIMATT (MICIMAPTT;) Και πάνω απ' όλα, πως η παράσταση των δύο κομμάτων είναι ένα τερατώδες ψέμα.

Έτσι, που θα πάνε τα 75 εκατομμύρια στερημένων του δικαιώματος ψήφου - ή τα 88 εκατομμύρια πελάτες του Tουίτερ;

Όπως έχουν τα πράγματα, είμαστε βαθιά σε σκληρό-πυρηνικό ταξικό πόλεμο. Η κορυφή της ένοχης για την απάτη συμμορίας έχει τον πλήρη έλεγχο. Τα απομεινάρια της "Δημοκρατίας" έχουν παγώσει σε Mιντιοκρατία. Μπροστά, δεν υπάρχει τίποτα άλλο από αμείλικτος διωγμό, παρατεταμένη καταστολή, λογοκρισία, γενική επιτήρηση, τσάκισμα των πολιτικών ελευθεριών, μια μοναδική εκδοχή στην αφήγηση/ερμηνεία, γενική ακύρωση του πολιτισμού. Και ακόμη χειρότερα: Την επόμενη εβδομάδα, αυτή η παρανοϊκή συσκευή συγχωνεύεται με τον φοβερό μηχανισμό της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών (USG).



Έτσι καλώς ήλθατε στην Πλήρους Φάσματος Εσωτερική Κυριαρχία. Γερμανία 1933 -με στεροειδή..

Ποιος ωφελείται του εγκλήματος; Η Τεχνό-Φεουδαρχία, φυσικά - και τα αλληλοσυνδεόμενα πλοκάμια του υπερ-ανθρωπιστικού Great Reset ( Μεγάλης Επανεκκίνησης, προς την μέγατεχνική, ανθρωπό-ρομποτική παγκοσμιοποίηση).


Αψηφήστε το, και θα ακυρωθείτε.

Αντίο Μις Αμερικάνικη Πίτα. Αυτή είναι η κληρονομιά της 6ης Ιανουαρίου..




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.