της Ευαγγελίας Μ. Παναή *

Με κατεχόμενη Κύπρο, καταπατημένα Βαρώσια, «γκρίζα Ίμια», αμφισβήτηση συμπλέγματος Καστελλορίζου, καθημερινές παραβιάσεις FIR Αθηνών, παραβίαση ζωνών θαλάσσιας διάσωσης, δεν ξεκινάς διάλογο με Τουρκία!

Αφού με ψευδείς υποσχέσεις περί δήθεν κυρώσεων, οι «σύμμαχοι» μάς έσυραν σε διάλογο με τον φασίστα εισβολέα της Κύπρου και καταπατητή Διεθνούς Δικαίου, FIR, χερσαίων και θαλασσίων συνόρων μας, τώρα αναιρούν!

Στην επέτειο της τουρκικής καταπάτησης των Ελληνικών Ιμίων, πας και καταθέτεις στεφάνι εκεί, στα Ίμια, όπου σκοτώθηκαν οι τρείς Έλληνες ήρωες για να τους τιμήσεις! Δεν σύρεσαι σε διάλογο με τον καταπατητή και δολοφόνο τους.


* Ευαγγελία Παναή
Φιλόλογος-Επιχειρηματίας, μέλος της ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ
Παραδείσι Ρόδος
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.