Παράγοντας της ιστιοπλοΐας, αλλά και μεγαλοστέλεχος της ΝΔ, είναι ο Αριστείδης Αδαμόπουλος, ο άνθρωπος που φέρεται να κακοποίησε την ολυμπιονίκη Σοφία Μπεκατώρου.Ο Αριστείδης Αδαμόπουλος εκλέχτηκε το 2018 Α΄αντιπρόεδρος και υπεύθυνος τοπικής αυτοδιοίκησης της τοπικής οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Ραφήνας Πικερμίου.

Ο Αρ. Αδαμόπουλος είναι ο νυν αντιπρόεδρος της ΕΙΟ και υπεύθυνος Γραφείου Αθλητισμού, Έφορος Κεντρικής Ελλάδος (όπως αναγράφεται στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας) ο οποίος παράλληλα είναι και ο εκπρόσωπος της ιστιοπλοΐας στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Ο Αρ. Αδαμόπουλος βρίσκεται στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΙΟ από τη δεκαετία του ‘90, όπως και σχεδόν το σύνολο των διοικούντων της Ομοσπονδίας κι από τον Ιούνιο του 1997 εκτελεί χρέη αντιπροέδρου υπό την προεδρία του Αντώνη Δημητρακόπουλου.

Υπενθυμίζεται ότι η Σοφία Μπεκατώρου στις 20 Δεκεμβρίου μιλώντας στο Marie Claire, αποκάλυψε για πρώτη φορά δημόσια ότι είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από παράγοντα της Ομοσπονδίας και στις νέες δηλώσεις της δις Ολυμπιονίκη για το συγκεκριμένο θέμα που έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων σε όλη την ελληνική κοινωνία.

Αναστέλλουν την κομματική ιδιότητα

Αναστέλλεται η κομματική ιδιότητα του Αριστείδη Αδαμόπουλου από τη Νέα Δημοκρατία, μέχρις ότου διαλευκανθεί αν είναι όντως ένοχος για όσα του καταλογίζει η Ολυμπιονίκης.

«Από την πρώτη στιγμή που έγιναν οι συγκεκριμένες επώνυμες καταγγελίες, ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γ. Στεργίου αποφάσισε την αναστολή της κομματικής ιδιότητας του κ. Αδαμόπουλου και των δικαιωμάτων που απορρέουν από αυτή», αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΝΔ.

Θα μιλήσω με τον δικηγόρο μου

Όπως δήλωσε ο καταγγελλόμενος σε ιστοσελίδα δεν επιθυμεί να πει τίποτα αυτή την ώρα.
«Ναι, πριν από λίγο έμαθα κι εγώ για το δημοσίευμα. Δεν θέλω να πω τίποτα άλλο. Θα μιλήσω πρώτα με το δικηγόρο μου», πρόσθεσε στη συνέχεια ο αντιπρόεδρος της ΕΙΟ.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.