Με ενδιαφέρον για τους πολίτες, τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας τους και την επιτυχή επιστροφή τους στην καθημερινότητα, ο Δήμος Θερμαϊκού, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, καλεί τους δημότες του σε διενέργεια drive through εξέτασης για τον κορονοϊό μέσω rapid test από την Τετάρτη 13 έως την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021.

Σε έλεγχο μπορούν να υποβληθούν όλοι οι συμπολίτες μας. Μπορούν να εξετασθούν και παιδιά με τη συγκατάθεση των γονέων τους. Οι εκπαιδευτικοί έχουν τη δυνατότητα να προγραμματίσουν ραντεβού δωρεάν ελέγχου COVID-19 και μέσω της πλατφόρμας https://edu.testing.gov.gr/.

Το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα πραγματοποιήσει το τεστ με απόλυτη ασφάλεια εύκολα και γρήγορα χωρίς να χρειαστεί οι πολίτες να κατέβουν από το όχημά τους.

Οι δημότες θα πρέπει να γνωρίζουν πως:

Για τη μετακίνηση τους αποστέλλουν μήνυμα στο 13033 με τον κωδικό 1.

Για την εξέταση τους θα πρέπει να έχουν μαζί τους τον ΑΜΚΑ και την αστυνομική τους ταυτότητα.

Για τα αποτελέσματα τους θα δηλώσουν το κινητό τηλέφωνο στο οποίο θα τους σταλεί ενημέρωση με μήνυμα (sms).

Προσοχή:
Τα τεστ θα πραγματοποιηθούν μόνο σε όσους προσέλθουν στο χώρο με όχημα (αυτοκίνητο ή δίκυκλο).

Θα πρέπει να τηρούνται οι οδηγίες που προβλέπονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα (μάσκες, αποστάσεις ασφαλείας κτλ).

Η εξέταση θα είναι δωρεάνκαι θα πραγματοποιηθεί 10:00 με 14:00, ως εξής:

Τετάρτη 13/01, για τη ΔΕ Θερμαϊκού, στο χώρο στάθμευσης, έναντι της Δ.Ε.Υ.Α. στους Νέους Επιβάτες (είσοδος από το φανάρι των Νέων Επιβατών, οδός 25ης Μαρτίου).

Πέμπτη 14/01, για τη ΔΕ Επανομής, στην Πλατεία Ιωάννη Μεταξά στην Επανομή (πλησίον θέσης στάθμευσης ταξί).

Παρασκευή 15/01, για τη ΔΕ Νέας Μηχανιώνας, έναντι εισόδου Ιερού Ναού Παναγίας Φανερωμένης, Νέας Μηχανιώνας (οδός 28ης Οκτωβρίου).

Σύμμαχοι στην προσπάθεια αυτή οι Πρόεδροι των Δημοτικών Κοινοτήτων, Επανομής, Καζάκης Αντώνης, και Νέας Μηχανιώνας, Μακρίδης Αθανάσιος.


Σημείωση ακτιβιστή: Φανταζόμαστε πως ακολουθήσουν και άλλες δημοτικές κοινότητες, των οποίων οι Πρόεδροι προφανώς είναι σύμμαχοι στην προσπάθεια.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.