Ένα ακόμα αλαλούμ σχετικά με τους εμβολιασμούς ενάντια στον cov-sars-2.
Κατά τον Πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκο αλλάζει ο αρχικός σχεδιασμός και οι εμβολιασμοί θα πραγματοποιούνται μόνο στα νοσοκομεία. Αν ισχύει κάτι τέτοιο, απαλλάσσονται προς το παρόν τα Κέντρα Υγείας. Αν και έχουν γίνει ήδη προετοιμασίες γι' αυτό.
Και ενώ από τον Δεκέμβριο έχει εξαγγείλει ο Υπουργός Υγείας την ταυτόχρονη λειτουργία 1018 εμβολιαστικών κέντρων πανελλαδικά φαίνεται πως η υνέχεια άλλα μας δείχνει.
Ήδη ανακοινώθηκε πως μόνο στα νοσοκομεία θα ξεκινήσουν οι εμβολιασμοί για τους άνω των 85 ετών.
Μάλιστα μετά τον θόρυβο που προκάλεσαν οι αποκαλύψεις του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ το Υπουργείο αναγκάστηκε, μέσω διαρροών (Πρώτο Θέμα), να δώσει την πληροφορία πως αρχικά θα γίνουν στα νοσοκομεία οι εμβολιασμοί, λόγω των ιδιαιτεροτήτων που έχει το εμβόλιο της Pfizer (χαμηλή θερμοκρασία συντήρησης κλπ). Και ότα έρθουν τα υπόλοιπα εμβόλια θα λειτουργήσει ο συνολικός αριθμός εμβολιαστικών κέντρων.

Άρα ας δούμε πως θα δρομολογηθούν οι εξελίξεις και επανερχόμαστε.





Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.